Francouzské vaječné fondue
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 272 kJ / 2 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,39 g |
Tuky | 179,98 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,48 g |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 7,93 g |
Sacharidy | 22,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělala jsem z poloviční dávky.
Zdroj: Josef Urban: Sýrové a tvarohové pokrmy, Sešity domácího hospodaření. 1986 5 porcí, francouzská kuchyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2019 20:45
https://www.dreamshop.sk/keramicke-darceky/891-ker...
17. 4. 2019 20:30
17. 4. 2019 19:48
Nadja: Děkuji moc..
17. 4. 2019 18:04
17. 4. 2019 16:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 18 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 33 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 33 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak uvařit chutnou frankfurtskou polévku? Neobejdete se bez párku ani vývaru
Další recepty
Tématické fráze: vaječna omáčka nad parou
Suroviny: sýr tvrdý, máslo, vejce, sůl, pepř mletý, chléb, pečivo
Francouzské vaječné fondue
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL5z
5 názorů