Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 95 min

95 min (95 min příprava)

13. 6. 2019 12:52

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 076 kJ / 3 125 kcal
Bílkoviny146,68 g
Tuky210,08 g
Vláknina15,48 g
Cholesterol 546 mg
Sodík 442 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy155,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tlakový hrnec, který vám připraví během chvilky večeři pro celou rodinu. Hodí se jak ke standardnímu vaření, dušení a smažení bez tuku, tak k rychlé přípravě pokrmů pod tlakem. Jedno přepnutí ventilu na poklici urychlí přípravu pokrmů až o desítky minut! Hrnec si oblíbíte pro snadnou manipulaci díky systému otevírání/zavírání pomocí jedné ruky. Je vybaven pěti pojistkami pro bezpečné použití a vhodný je pro všechny typy vařičů včetně indukčního.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí s koprová omáčka a fazolkami

Suroviny: krk hovězí, cibule, mouka hladká, máslo, olej, smetana, kopr, citron, cukr, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, voda

TopRecepty.cz

Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qBOR