Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Třešňovo - rebarborová zmrzlina s tvarohem

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 6. 2019 07:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 551 kJ / 610 kcal
Bílkoviny5,25 g
Tuky30,60 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy74,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Všechny potřebné složky na zmrzlinu je důležité mít řádně vychlazené. Mám zmrzlinovač s namrazovací nádobou. Cukr dáme dle vlastní chuti.

Někdy se stane, že se zmrzlina neudělá moc tuhá, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak promícháme vidličkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

15. 6. 2019 10:50

MiskaM: Děkuji.:-K

cathleen: :-D Já bych měnila moc ráda, za Tvé pečivo vždy:-! A díky.:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 6. 2019 17:24

Maruško, ty tvoje třešňové dobroty mě "ničí" :-D - a tahle obzvlášť :-! Škoda, že nejsi blíž, hned bych směnila třeba za kus čerstvého kváskového chleba! :-8

MiskaM MiskaM

14. 6. 2019 08:11

Vypadá moc dobře a taky musí moc dobře chutnat <3 hned bych si dala. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: třešně, rebarbora, voda, cukr krupice, cukr vanilkový, tvaroh, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Třešňovo - rebarborová zmrzlina s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AZB7