Terč z vinné klobásy se slaninou, zapečený s bramborem a čedarem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 746 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 40,40 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 88,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2023 21:19
To je krásné a zároveň jednoduché jídlo… 👌😋 Děkuji za recept. 😊👩🍳 Určitě jsem nedělala naposledy! 😃😋
11. 7. 2019 12:15
Eja57: Klobásu celou nejdříve zavinu do spirály a až pak každý plátek slaniny vložím (omotávám) od středu slaniny dokola mezi svinutou roládu (spirálu od sebe trochu odhrnu a vložím plátek slaniny a zase omotávám dokola) a až pak peču. Plátky slaniny nastavuji dalším plátkem,proto při pečení není každý plátek vedle sebe.
10. 7. 2019 20:14
Píšeš, že anglickou ovineš už svinutou klobásu po obvodu - ale podle fotky to vypadá, že "svíjíš" klobásu a anglickou položené vedle sebe...anglická tak kouká mezi smotanou klobásou ....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 3 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 16 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 9 minutami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 27 minutami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 50 minutami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 54 minutami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na houbách
habis uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 1 hodinou
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Osvědčené tipy, jak ušetřit čas při vaření luštěnin: Zjednodušme si přípravu těchto zdravých potravin a konzumujme je častěji
Těstoviny a kuřecí maso: Vyzkoušejte rychlé recepty na chutná letní jídla
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: zapečené vinné klobásy recepty z vinné klobásy vinná klobása recepty vinná zapečená klobása recept vaříme z vinné klobásy vinna klobasa
Suroviny: klobása vinná, brambory rané, paprika sušená uzená, sýr chedar, slanina uzená, olej olivový, máslo, kmín drcený, bazalka čerstvá
Terč z vinné klobásy se slaninou, zapečený s bramborem a čedarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p1wy
3 názory