Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Terč z vinné klobásy se slaninou, zapečený s bramborem a čedarem

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 7. 2019 18:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 746 kJ / 895 kcal
Bílkoviny40,00 g
Tuky40,40 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,40 g
Sacharidy88,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

21. 6. 2023 21:19

To je krásné a zároveň jednoduché jídlo… 👌😋 Děkuji za recept. 😊👩‍🍳 Určitě jsem nedělala naposledy! 😃😋

Ivace64 Ivace64

11. 7. 2019 12:15

Eja57: Klobásu celou nejdříve zavinu do spirály a až pak každý plátek slaniny vložím (omotávám) od středu slaniny dokola mezi svinutou roládu (spirálu od sebe trochu odhrnu a vložím plátek slaniny a zase omotávám dokola) a až pak peču. Plátky slaniny nastavuji dalším plátkem,proto při pečení není každý plátek vedle sebe.

Eja57 Eja57

10. 7. 2019 20:14

Píšeš, že anglickou ovineš už svinutou klobásu po obvodu - ale podle fotky to vypadá, že "svíjíš" klobásu a anglickou položené vedle sebe...anglická tak kouká mezi smotanou klobásou ....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené vinné klobásy recepty z vinné klobásy vinná klobása recepty vinná zapečená klobása recept vaříme z vinné klobásy vinna klobasa

Suroviny: klobása vinná, brambory rané, paprika sušená uzená, sýr chedar, slanina uzená, olej olivový, máslo, kmín drcený, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Terč z vinné klobásy se slaninou, zapečený s bramborem a čedarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p1wy