Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skořicová dvojbarevná buchta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

7. 9. 2019 17:21

Suroviny

Porce: zhruba 10-15 kousků podle síly krájení

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 582 kJ / 5 158 kcal
Bílkoviny103,48 g
Tuky239,14 g
Vláknina42,05 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 472 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy627,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zda-li je těsto upečené, otestujte klasicky špejlí. Buchta je vláčná, ale pokud chcete, můžete na ni připravit krém (rozpuštěná hořká čokoláda + jogurt/tvaroh + lžička skořice + cukr a zředit můžete trochou mléka nebo nechat husté, to je na vás. Krém pak natřete na buchtu. Zajímavý by byl i dvojbarevný krém- na jedné půlce jen jogurt s cukrem a skořicí a na druhé čokoládová varianta. Fantazii se meze nekladou).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jednoducha skořicová buchta buchta j jogurtu skořicová buchta jak si udelat skořicovou buchtu buchta z jedné mísy

Suroviny: vejce, mouka hladká, cukr moučkový, prášek do pečiva, skořice mletá, kakao, koření do perníku, cukr vanilkový, jogurt, olej

TopRecepty.cz

Skořicová dvojbarevná buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WGr4