Řízky z býčích žláz
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso v této úpravě mi chutnalo o trochu více než http://www.toprecepty.cz/recept/6161-vesele-byci-k..., připadalo mi pevnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2014 16:12
Dnes jsme je měli a vnoučata je mají nejraděj. Stačí zajít do řeznictví a normálně si je objednat nejlépe 2,5-3kg. nasáčkovat a dát do mrazáku po 2-3 ks. Je to delikatesa.
21. 1. 2014 09:06
Pavel: doufám, že splnily očekávání...?
14. 1. 2014 12:33
Dnes je dělám tak doufám že se mi povedou a mám už na ně takovou chut už sem je taky nejedl dost dlouho takže se na tu pochoutku dost těším
6. 9. 2012 17:12
Je to dlouho,co jsen jedla kule jako guláš.Bylo to výborné.Zítra budu dělat řízky ,uvidíme.Přítel se už těší.
14. 3. 2012 10:18
srettka: mrknu do starých fotek a ukážu
14. 3. 2012 10:16
cathleen:modré brambory?? to je nějaká inkoustová odrůda ne?? to bych z toho měla taky diuný pocit, že po pozření padnu ku zemi kožená esli foto najdeš, poděl se, to chcu vidět
14. 3. 2012 10:10
srettka:brambůrky jsou u nás asi to nejobyčejnější...i když - ještě před pár lety jsme pěstovali modrý brambory...to bylo teprve haló na talíři! Ale byly náročné na pěstování, choulostivé a když jsme na talíři viděli tu modrou - jeduli, ani nám moc nechutnaly. Už je nemáme.
Ale ještě mám kdesi fotku talíře i s oběděm...
Ale ještě mám kdesi fotku talíře i s oběděm...
14. 3. 2012 10:09
cathleen:
14. 3. 2012 09:58
cathleen:krindy pindy, u vás aby se jeden bál obědvat už to vidím, jak u tě sedím v kuchyni, ty vyvařuješ, tam na lince onen balíček, podezřele popsaný...hlava mě šrotuje...v ní jeden thiller za druhým, ve finiši hannibal lecter néé děkuji cat, jsem dnes velice, ale velice syta...opravdu nebudu...a ty brambůrky..mě se zdá že mrkly...??
14. 3. 2012 09:56
cathleen: dnes si mi spravila perfektnú náladu...
14. 3. 2012 09:54
cathleen: Tak tohle označení mě opravdu rozesmálo
14. 3. 2012 09:53
srettka:a to si, sretti, představ, že máme v mrazáku balíčky se štítkem "pes"...."kočka" (s masem pro ně) a vrcholem asi bylo pár balíčků masa s označením "babička" - to zas byla výslužka ze zabíjačky pro naši babi. Ale kdyby nám někdo, neznalý věci, do mrazáku vlezl, asi by se divil
14. 3. 2012 09:40
srettka:
14. 3. 2012 09:21
rekel:přírodní koule???? no to je strašný a ten pepř už to pojmenování moc nezachrání
tedy představa 5kg-balení bejčích reproduků ve mě budí děs a hrůzu, dneska ani asi neusnu
tedy představa 5kg-balení bejčích reproduků ve mě budí děs a hrůzu, dneska ani asi neusnu
14. 3. 2012 09:05
Býčí žlázy jsou zcela běžně v obchodech. Dokonce se prodává balení po 5ti kilogramech za cenu tuším 50 nebo 60 Kč. A co z toho lze všechno udělat. Prostě mňamka. Takové přírodní koule na pepři - škoda mluvit.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 14 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 18 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
S čím rychle připravit špenát? Obvykle ho podáváme s bramborami, knedlíkem nebo těstovinami. Jsou ale i jiné možnosti
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Sádlové koláčky: S našimi tipy budou hned hotové a svou chutí předčí ostatní cukroví
Další recepty
Tématické fráze: biči žlázy byčí kule býčí žlázy cena býčí koule bejci koule bíčí žlázy recept recept na býčí koule byčí koule recept recepty býčí koule bici zlazi recept na bičí žlázy býči žlazy-recept recept bíčí žlázy byci koule recepty recept býčí koule bejčí koule recept uprava býčích koulí vocílka řeznictví řízky řeznictví vocílka
Suroviny: býčí žláza, mouka, vejce, strouhanka, pivo světlé, sůl, česnek
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
41 názorů