Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bavorský závitek

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 80 min

110 min (30 min příprava + 80 min tepelná úprava)

22. 7. 2009 13:43

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 602 kJ / 1 578 kcal
Bílkoviny36,41 g
Tuky130,17 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 1,28 g
Sůl2,92 g
Sacharidy61,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 5. 2023 09:35

:-)<3:yes::yes: vypadají skvěle a podle receptu i tak chutnají :-K

martiline martiline

29. 10. 2020 20:59

Dnes k obědu. Doma moc chutnalo. <3

Odeta Wollmanova

30. 5. 2020 14:58

Dobrý nápad na náplň, určitě zkusím. Nejčastěji máme závitky jako ptáčky, s houbami, se šunkou a sušenými rajčaty, tak můžu vyzkoušet něco nového. Díky za tip.:yes:
Do šťávy dávám místo mouky víc cibule, jen ji potom mixuju nebo propasíruju, aby muž neremcal. Brambory tam sní, ani to nepozná, když je trochu rozšmelcuju.

hosta hosta

28. 11. 2019 16:27

Handika: jo, jen ta vaše včera přidaná fotka je o něčem jiném, tak ji mažu. Přiděláváte práci sobě i nám:no:

Handika Handika

27. 10. 2019 13:10

Vypada to uzasne.

Lucie

15. 8. 2012 17:25

Nemam moc zkusenosti s pripravou hoveziho, tak jsem hledala nejaky recept. Prave jsem se dopracovala k ochutnavani :-) a chutna mi, tak doufam, ze bude chutit i chlapum az prijdou z prace :yes: Diky za recept :-K

Colombo65 Colombo65

3. 5. 2012 16:40

Eliza:
Na řezu krásné a ta dřevorubecká porce, to je paráda.:yes: Maso zvítězilo nad přílohou ;-);-);-):-K

Eliza Eliza

2. 5. 2012 21:42

Jani, je to strašně moc dobré.:-p Moc děkuji za recept a posílám obrázky. Rozhodně se zapisuje do rodinného repertoáru a budu ho s úspěchem vařit častěji.:yes::yes:

chews

25. 10. 2011 16:23

Dávám bodík, dobrý nápad na zítřejší obídek. Mňam...:-*

Eliza Eliza

10. 9. 2009 16:26

Tohle jídlo měla kolegyně k obědu (koukám, jestli tu je a ono :yes:) a je opravdu výborné :-p. Takže Pipre, posílám bod a jdu zkouknout tvoje další recepty :-). A uklídám, jak jinak...

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 7. 2009 12:19

Tak, Jani. Přidla jsem ti pár fotek, snad nevadí.;-) Bylo to moc dobré, super šťáva, i obsah masa. Jen mi zbylo dost té směsi, příště bych udělala méně;-). Plus už jsi dostala, protože já vím, že vaříš dobře;-):yes::yes:

Patricie

22. 7. 2009 22:05

No Pipre, fotka je bezvadná:yes::-))to jídlo vypadá tak dobře, že bych si hned dala.Jsi šikovná:-D:-D

Bibinka Bibinka

22. 7. 2009 16:56

Pipre supr:-!blahopřeji k prvnímu počinu, teď už ti to půjde samo, jupííííí:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 7. 2009 16:42

Ale no nééééé! Jano, no, konečně nějaké papu od tebe a vypadá moc dobře! Příště to vem více z blízka a bude to super! Foto je dobré a ty máš plus ode mne, protože, kde je šťáva, to já můžu, třebaže bych asi měla jen suché kuřecí prsíčka:-/:yes::yes:

Jikotka Jikotka

22. 7. 2009 15:01

Pipre,co chceš mít hezčí :-?:-?:-?,recept i fotka jsou krásné,jsi šikovná :yes::yes::-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bavorský vepřový závitek hovězí závitek bavorske zavitky závitky hovězí závitky závitek recepty hovězí bavorský plátek závitky z hovězího masa bavorský závitok hovězí závitky s rýží hovězí závitky recept bavorkský zavitek závitek z hovězího masa bavorský hovězí plátek bavorské recepty zavitek recept bavorské roštěnky hovězí závitek s křenem recepty hovězí závitky

Suroviny: roštěná hovězí, salám šunkový, vejce, cibule, brambory, okurky sterilované, sádlo, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Bavorský závitek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q0Jq