Slavkovské roštěnky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 952 kJ / 2 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,18 g |
Tuky | 179,11 g |
Vláknina | 25,46 g |
Cholesterol | 201 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 75,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 8. 2010 08:08
receptík je prima stojí za vyzkoušení+1
12. 8. 2010 05:48
Tedy to je parádní recept
3. 11. 2009 19:53
Market, to je bomba, vracím se k receptům, které jsem dřív nestačila ani vidět
23. 7. 2009 20:02
Manžel má moc rád hrášek, ale raději čerstvý nebo mražený než sterilovaný, takže jsem dala mražený.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 6 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Právě bylo uvařeno:
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 2 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 2 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 4 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 6 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 7 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 8 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 8 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 8 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Sloní žrádlo je pikantní směs, skvělá k večeři nebo jako pomazánka na chlebíčky
Další recepty
Tématické fráze: varime rostenky jak pripravit rostenku hovězí steak z roštěnce nejlepši roštenky vaříme roštěnku roštěnky v papiňáku roštěnky nejlepší roštěnka rostenky na hrášku vaříme roštěnou jak připravit roštěnky slavkovske maso měkké roštěnky pečená roštěnka rostenky po francouzsku slavkovská hovězí roštěná vaříme hovězí roštěnky pečené roštěnky recept na měkké roštěnky nejlepsi rostena
Suroviny: roštěná hovězí, olej, párky, slanina, máslo, cibule, paprika sušená sladká, paprika čerstvá červená, hrášek, mouka hladká, vývar, pepř, sůl
Slavkovské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGn
4 názory