Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zásmažka - Jíška

Některé zdejší recepty jsou stavební kameny pro začínající kuchaře a kuchařky. Jedním z nich je správně připravená jíška. Můžete si ji připravit ke krátkodobému skladování v chladničce. Stačí ji po dohotovení uložit do vhodné uzavíratelné nádoby.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 21 min Doba přípravy: 1 min Doba tepelné úpravy: 20 min

21 min (1 min příprava + 20 min tepelná úprava)

23. 7. 2009 11:03

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zasmažkou můžete zahustit polevky (čočková). Zásmažku je možno udělat i bez cibulky. Tohle není žádný světaznalý recept, ale znám i takové začínající kuchařky, které neví jak se zásmažka dělá, tak to je hlavně pro ně. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karinka

8. 12. 2009 13:27

No, musím říci, že já, 19ti letá, mladá:-D jsem zrovna do toho vyhledávače zasmažku dala. Máme velikovou výhodu v tom, že vše potřebné najdeme na internetu. Díky Bohu za to:-D Jinak, byla to má první a musím říct, že se mi udělala moc pěkně. Takže, děkuji:o)

spagetka spagetka

29. 9. 2009 17:03

Jani - mrkni sem, je to docela dobře vysvětlené - http://www.gastroslovnik.cz/index.php?str=hledej&s...

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 9. 2009 16:52

Jituš, do jakého vyhledavače? Tady, nebo na hlavní stránce? Já na hlavní stránce a našlo mi to hned tohle;-)

lenka

29. 9. 2009 16:43

no tak já jsem si do toho vyhledávače ,,zásmažka" dala. dokonce ani v kuchařce pro chlapi jsem návod nenašla

Katerina

2. 9. 2009 00:56

Me to napadlo! :-D

iva

29. 7. 2009 16:13

ja neviem ako sa zasmazka robi .. minule som ju skusala a vznikla mi iba husta hmota.. tak to slo do kosa.. nejak to neviem spravit.. :(

cathleen cathleen (moderátorka)

24. 7. 2009 07:46

V některé kuchařce jsem četla, že zásmažka a jíška se od sebe liší poměrem mouky a tuku.....kdyby si má hlava děravá vzpomněla, ve které knize to bylo, opsala bych vám to;-)

Jituska Jituska

23. 7. 2009 19:01

Název je změněn :) Mě je právě tolik, ale vaření celkem ovládám a to hlavně díky babičce, které vaří a peče a smaží no prostě úúúžasně :-*

Iljusa Iljusa

23. 7. 2009 13:02

také chválím - přidala bych k názvu pomlčku ZÁSMAŽKA - JÍŠKA;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 7. 2009 12:50

Jitko, určitě dobrý nápad to tady mít. Jen si nejsem jistá, jestli někoho nového napadne si dát do vyhledavače "zásmažka" Řeknu ti, že já, co by mladá, kdysi 19-letá mladá manželka bych dala kdoví co za to, kdybych někde našla postup!:-D Tohle bylo něco, co mi nešlo a nešlo. Vždycky se mi to zdrclo až jsem kastrůlkem šlehla vztekle do džezu. Takže, za mne to je +;-):yes::yes: Z osobních důvodů;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jíška recept jíška jak se dela jiška jak se dělá zásmažka zasmazka do polevky tmavá jíška recept jak udělat jíšku tmavá jíška jíška z mouky zásmaška jíška do omáčky jiska do polevky recept na jíšku zásmažka do guláše recept jiska jíška do omáčky recept jak se dělá tmavá jíška jak udelat jisku do omacky světlá jíška jak udělat tmavou jišku

Suroviny: cibule, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Zásmažka - Jíška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jqQz