Lahodné rafaello z ořechového másla

PetraKupkova Kuchařka: PetraKupkova

Doba přípravy: 30 minut cca 20 kuliček Cukroví , Bezlepkové, Nepečené 0 názorů

Suroviny

100 g strouhaného kokosu
100 g kešu másla (může být jakékoli ořechové)
100 g medu nebo javorového sirupu
20 celých loupaných mandlí
strouhaný kokos na obalení
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Strouhaný kokos, ořechové máslo a med v míse důkladně spojíme.

  2. Rukama tvoříme kuličky, do jejichž středu zabalíme jednu mandli, a nakonec obalíme ve strouhaném kokosu.

  3. Skladujeme v chladu a spotřebujeme, pokud možno, do tří dnů, i když pochybuji, že ze stolu nezmizí dříve, než si stačíte umýt ruce.

Poznámka

Další mé recepty na: petrakupkovalifestyle.blogspot.com

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lahodné rafaello z ořechového másla

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo