Kovbojský guláš s mletým masem

Zuzulaaa Kuchařka: Zuzulaaa

Doba přípravy: 1 hod 4-6 misek Mleté maso 0 názorů

Suroviny

500 g mletého masa
2 střední cibule
2-3 stroužky česneku
1 lžíce mleté sladké papriky
1 lžička mletého chilli
2 lžíce sušené saturejky/rozmarýnu
1 lžíce soli
1 lžička pepře
2 červené papriky
1 žlutá paprika
1 konzerva kukuřice
1 konzerva fazolí (dle vašeho výběru, já používám bílé máslové nebo red kidney)
1 krabička rajčatového protlaku
2 lžíce cukru
2 lžíce oleje
sýr na posypání
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Najemno nakrájenou cibuli na oleji osmažíme dozlatova. Poté přidáme maso, které důkladně restujeme. Téměř hotové maso osolíme, okořeníme a přidáme k němu česnek. Ještě asi 5 minut dusíme, aby maso vsáklo vůni a chuť koření.

  2. Papriky nakrájíme na kostičky a spolu s kukuřicí, fazolemi a protlakem přidáme k masu. Tuto směs za občasného míchání dusíme 25 minut. Nakonec přidáme cukr a dle naší chuti dochutíme.

  3. Podáváme s krajícem chleba, posypané strouhaným sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kovbojský guláš s mletým masem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: fazolový guláš s mletým masem recept na kovbojský z mletého masa

Zapomněl/a jsem heslo