Lahodné rafaello z ořechového másla

petrakupkova.lifestyle Kuchařka: petrakupkova…

Cukroví , Bezlepkové, Nepečené 0 názorů

Suroviny

100 g strouhaného kokosu
100 g mandlového nebo kešu másla
100 g medu nebo javorového sirupu
20 celých loupaných mandlí
strouhaný kokos na obalení
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Strouhaný kokos, ořechové máslo a sladidlo v míse důkladně spojíme.

  2. Rrukama tvoříme kuličky, do jejichž středu zabalíme jednu mandli, a nakonec obalíme ve strouhaném kokosu.

  3. Skladujeme v chladu a spotřebujeme, pokud možno, do tří dnů, i když pochybuji, že ze stolu nezmizí dříve, než si stačíte umýt ruce. :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Lahodné rafaello z ořechového másla

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo