Sváteční buřtguláš

Pro začátečníky Doba přípravy: 60 minut 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Pro začátečníky Doba přípravy: 60 minut 0 názorů

Suroviny 8 porcí

5 kvalitních špekáčků
1 kg brambor
3 velké cibule
4 zelené papriky
4 rajčata
1 feferonka
2 kostky Masoxu
1 balíček sladké papriky
1 velká lžíce koření "Guláš"
1/2 lžičky uzené papriky
2 velké lžíce hladké mouky
pepř, sůl
kmín, majoránka
olej

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme a dozlatova osmažíme, vložíme špekáčky a krátce zarestujeme.
    Přidáme papriku, uzenou papriku, koření na guláš a špetku kmínu. Opeříme a promícháme.
    Přidáme nakrájené brambory, zelené papriky, rajčata, feferonku, Masox a zalijeme 750 ml vroucí vody.

  2. Připravíme z mouky a oleje světlou jíšku a až jsou brambory měkké, vmícháme ji do guláše.
    Krátce povaříme a odstavíme. Nakonec zaprášíme majoránkou.

  3. Podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu Sváteční buřtguláš

K receptu nejsou žádné komentáře.