Kuře na paprice v pomalém hrnci
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 153 kJ / 1 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,99 g |
Tuky | 106,54 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 97,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
* Mám pomalý hrnec s vyjímatelnou nádobou, kterou mohu použít na sporáku, což je výhoda. Pokud nemáte, udělejte první část receptu klasicky na pánvi a poté vložte do nádoby pomalého hrnce a dodělejte tam. Omáčku lze samozřejmě udělat i klasicky na sporáku v hrnci, ale je třeba si ohlídat dobu vaření a nevařit příliš zprudka.
** Po zahuštění omáčky jíškou můžete přidat pokrájenou kapii, posune omáčku ještě o level výše.
* Má FB stránka: https://www.facebook.com/miskakulicka.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2024 21:51
7. 6. 2020 10:58
7. 6. 2020 10:57
7. 6. 2020 09:37
7. 6. 2020 09:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 32 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 59 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, máslo, cibule, paprika sušená sladká, vývar kuřecí, smetana zakysaná, máslo, mouka hladká
Kuře na paprice v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E32m
5 názorů