Chili con carne od Bokora

Mleté maso Doba přípravy: 60 minut 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Mleté maso Doba přípravy: 60 minut 0 názorů

Suroviny 8 porcí

1 kg mletého vepřového masa
2 větší cibule
4 zelené papriky
4 plechovky červených fazolí
2 plechovky loupaných rajčat
2 stroužky česneku
1-2 chilli papričky
2 lžičky oregana
1/2 lžičky mletého pepře
1/2 lžičky mletého kmínu
1 lžička mletého chilli
2 špičky nože skořice
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji dosklovita osmažíme cibuli, vložíme mleté maso a přisypeme všechno koření.
    Krátce osmažíme, osolíme, přidáme nakrájené zelené papriky, rajčata a chilli papričky.
    Přiklopíme a na mírném ohni dusíme asi 35 minut.

  2. Poté přidáme scezené červené fazole, prolisovaný česnek a vaříme dalších asi 15 minut.
    Odstavíme a případně dosolíme.

  3. Podáváme s rýží nebo kukuřičnou tortillou.

Komentáře k receptu Chili con carne od Bokora

K receptu nejsou žádné komentáře.