Omáčka z mangoldu (takový dobrý "špenát")
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 956 kJ / 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,99 g |
Tuky | 6,22 g |
Vláknina | 10,19 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 34,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 8. 2020 13:19
13. 8. 2020 19:58
13. 8. 2020 16:49
Eja57: Evi já když vařím brambory tak přidávám do vody i špetku kurkumy:V poslední době ta barva brambor je hrozně bleďoučká
13. 8. 2020 16:37
Barva brambor?
Proč ne?
Třeba se jedná o zemáky s původně červenou slupkou
13. 8. 2020 16:17
Aaaale...ty bramborky...si představuji, jak bramborky leštíš štětečkem namočeným v másle se špetkou kurkumy...mi neříkej, že vylovíš bramboru z vody a vypadá takhle
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 39 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Omáčka z pomazánkového másla? Poradíme, jak na to. Vyplatí se hlavně při vaření menších porcí, vyzkoušejte třeba houbovou omáčku
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Suroviny: mangold, cibule, česnek, slanina, mouka hladká, smetana, vývar, sůl, pepř bílý
Omáčka z mangoldu (takový dobrý "špenát")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mv39
5 názorů