Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2020 16:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie723 kJ / 173 kcal
Bílkoviny7,59 g
Tuky10,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Psyllium není nutné, ale polévku zahustí do správně "blemcavé" konzistence čínské polévky.

Recept inspirován internetem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 9. 2020 19:10

Taevita: v suroviách je velká špetka Psyllia, v textu moka lžička - co z toho je správně:-?

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 9. 2020 19:07

Bublifuk: mýlíte se ve třech věcech:
1. Nikomu se kvůli pravopisu neposmívám (a ani bych si to nedovolila, není to můj styl) - kde něco ode mě takového vidíte?
2. Tyhle LK recepty bych docela ráda i neopravovala, nicméně je to tu naše práce - dát všechny nové recepty do pokud možno stejné formy, tzn. i bez chyb. A k tomu se váže i další bod.
3. Tací, co si recept špatně přečtou... Stejně byste to mohl/a říct u kteréhokoliv jiného receptu, že je v něm něco, co se dá splést a rozhlídněte se - vidíte někde v textech receptů jejich části psané hůlkovým písmem?

Frantiska Frantiska

11. 9. 2020 18:12

Bublifuk: práce moderátorek je upravovat recepty a dohlížet na to, aby byly dle standartu majitelů stránek. Podle vaší logiky, když to odmítá te akceptovat, tak sem ty recepty nedávejte. A ty svoje agresivní a urážlivé a ublizenecke výlevy si nechte na doma.

Bublifuk

11. 9. 2020 17:39

cathleen: Ono pak jsou tu i tací, co si recept třeba špatně přečtou a místo té moka lžičky tam hodí normální lžičku nebo polévkovou lžíci, takže to zdůraznění je tam pro některé dosti podstatné. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud prostě v receptech z dělenky něco pokazíte, tak z toho budou né moc dobré výsledky. Všechno má prostě nějaký význam, navíc tohle je fórum pro pečení, vaření, smažení atd...to jestli je tam MOKA lžička nebo moka lžička, tak kvalitu receptu to nijak nesnižuje.
A jestli chcete někomu opravovat texty které napsal, tak jste se měla vyučit pedagogickou školu a jít otravovat děti do škol, které to potřebují více, než slušní lidé co si tu jen chtějí přidávat svoje recepty. Když už chcete někoho poučovat, tak by jste se zrovna mohla učit ze svého rčení co máte napsané pod jménem a k tomu vám jedno hezké moudro přidám - Než začneš soudit chyby jiných lidí, pohlédni na stopy svých vlastních mokasín.

Taevita Taevita

11. 9. 2020 16:53

Taevita: To je schválně, aby tam někdo nedal lžičku kávovou a neměl z toho kejdu. Píšu, kdy mám čas, od zítřka makám.

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 9. 2020 16:33

Proč je MOKA lžička opět hůlkovým písmem:-?:-? Bylo by vhodné trochu po sobě kontrolovat recepty a odstrant chyby, než to sem hrnout jako vidlemi :no:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vývar kuřecí, cibulka lahůdková, mrkev strouhaná, chilli paprika čerstvá, žampióny, prsa kuřecí, psyllium, ocet rýžový, omáčka worcesterová, olej slunečnicový, vejce, ocet

TopRecepty.cz

Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z7A6