Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minitrubičky

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 7. 2009 19:52

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velikost trubiček je 3-5 cm. Jsou to takzvaně JEDNOHUBKY a nedrobí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

socatko socatko

21. 12. 2010 21:31

Marsi, dekuji, vyzkousim! Ja se na ne chystala loni, ale letos uz mi neutecou,mrsky :-D

Marsí

16. 12. 2010 15:52

socatko, kdysi jsem je neměla..myslím ty trubičky, než jsem si je koupila a nahrazovala jsem to alobalovou žížalou:-))zkus stočit do ruličky kousek alobalu, nadělej si jich více a na ty žížalky pak natoč těsto:-))

marcelkas

16. 12. 2010 14:33

Ještě bych ráda věděla, jak se to skladuje. Když bude šlehačka, tak to můžu plnit před podáváním, ale co ten sníh? To je pracné. Vydrží to tedy nějakou dobu? A když udělám jen korpus - bez náplně, jak skladovat, aby to vydrželo do Vánoc? Díky Marci

Verca

22. 10. 2010 07:45

Pro socátko nevím jak nahradit železné trubičky ale já nekdy dělám i ctverečky pak je rozříznu a plním:-p

socatko socatko

4. 12. 2009 23:05

Jezis, to je dobrutka!! Jen nemam ty zelezne trubicky, nejaky napad cim je nahradit?

bazalka

2. 8. 2009 12:12

Postup je myslím názorný na fotkách. Jen bych dodala k tomu vařenému sněhu. Používám pískový cukr, ne moučkový. Šlehám sníh, přidávám cukr a když je pevný, dám nádobu do jiné ( kastrolu ) s lehce vroucí vodou (nesmí se moc vařit, jen jemně perlit) a šlehám dál. Ono to seřídne, ale pak zase zhoustne. Teď vyndám a šlehám do vychladnutí. A pak plním kremrolky.:-);-)

Sodovka Sodovka

2. 8. 2009 11:51

Podle tohoto receptu žádná kuchařinka, která hledá recept na trubičky neudělá. Myslím si, že takovéto recepty tady zbytečně zabírají místo. Na prezentaci svých výrobků je lepší využít fotoalbum. Paní Dano, nemyslíte? Fotky :yes:, recept :no:

bazalka

1. 8. 2009 12:03

Vejce je určitě na pomazání trubiček před pečením a moučkový cukr na závěrečné pocukrování. Na náplň bych volila vařený bílkový sníh a nebo šlehačku, jako rychlovku.;-)
Prima nápad, nemám ráda velké kremrole. :yes:

dzungila

31. 7. 2009 23:57

Trubičky jsou sice líbivé, ale postup a upřesnění krému jaksi chybí.:-(

Patricie

31. 7. 2009 21:23

Dano, trubičky vypadají moc pěkně, ale předpokládám, že těsto je kupované, potom nevím, na co vejce a cukr. Je to plněné bílkovým sněhem? Chtělo by to upřesnit.

Bibinka Bibinka

31. 7. 2009 20:24

Davaro, čím je plníš:-?moc se mi líbí a já bych je jedla jen ze šlehačkou. Dávám boda za postup i za nápad:yes:

Jaruna18 Jaruna18

31. 7. 2009 20:04

Tak to bych chtěla taky umět:-! Dávám bodík a obdivuji.:yes::yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 7. 2009 19:55

Chjooo, to tady zase máme cukrářku;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kremrole recept náplň do kremrolí bílkový snih do trubiček snih do trubicek bílkový sníh náplň do trubiček kremrole náplň vařený sníh do trubiček trubicky plnene snehem bílkový krém do trubiček vařený bílkový sníh bílkový sníh do kremrolí snih do kremrolí vareny snih mini kremrole bílková náplň do trubiček vařený sníh do kremrolí bílkový krém do kremrolí bilkova napln do kremroli železné trubičky

Suroviny: těsto listové, cukr moučkový, vejce

TopRecepty.cz

Minitrubičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ro1w