Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavařené papriky

Máte úrodu paprik a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept. Papriky krátce povaříme a zalijeme je sladkokyselým nálevem. Budou nám tak po ruce po celou zimu. Konzumujeme je jako přílohu, nebo jen tak samotné.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 5 min

20 min (15 min příprava + 5 min tepelná úprava)

4. 8. 2009 20:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vezir Vezir

24. 7. 2023 14:58

Luxusní. Udělal jsem 3 sklenice na zkoušku a jsou opravdu výborné. Příště udělám větší množství.

dashetta

25. 10. 2020 21:05

Prosím o radu, nějak jsemm nepochopila, jestli se papriky mají zavařit nebo ne :-(. Děkuji za odpověď

Aknel123 Aknel123

18. 6. 2019 07:18

:yes: výborný recept, včera odpoledne jsem je zavařila a večer chyběly dvě sklenice :-D

Ladislav

21. 10. 2016 23:16

Dobrý den.
Receptu rozumím.
Jedna věc mě na tom zaráží, že není uvedeno do kolika sklenek se to má plnit včetně obsahu.
Nálevu jsem udělal dle návodu a ještě mě půlka zůstala.

Kelisova Kelisova

18. 9. 2016 14:40

tak dnes jsme dělali s mužem :-p tak uvidíme jak dopadnou,ale nikdy se nám nekazí :-8:yes: ,dávám bodík :yes::-K

milosbe

6. 9. 2016 00:29

a tohle se nezavařuje, jen zalije a hotovo? Za jak dlouho se mohou jíst a jak dlouho vydrží

zuzana

28. 1. 2016 16:23

dobry den,chtela bych se zeptat za jak dlouho se to můze jist? :) diky

jituna666

19. 12. 2014 22:39

Po nadměrné úrodě paprik, když už nám lečo a rajská lezly krkem, jsem našla tento recept. moc nám chutnají, třeba k hemenexu jsou fajn. Těším se na léto až je budu dávat ke grilovanému masu.:-))

Petra

9. 9. 2014 19:12

Už to nemusím zavařovat v troubě?? jen to co je napsané teda stačí jo,jinak ten recept zní skvěle mám 6kg paprik tak se do toho pustím :-)

Bohunka

23. 8. 2014 14:00

To se už nedává do trouby ? Jen otočit ? Mám to rozdělané zrovna...,abych něco nepokazila:-8

jikabo

23. 11. 2012 18:00

super,hledala jsem neco kam nebudu muset davat deko a hned prvni je tady:yes:,zitra jdu na to

mia2404 mia2404

12. 10. 2012 09:28

Mala som tulipánové papriky tak som dala tvoj nálev :-p a pridávam fotku

spagetka spagetka

1. 10. 2012 13:37

Silvie:Špatně zavíčkováno nebo špinavé, ale když píšete všechny, tak spíš špatně zavřeno, podle tohoto receptu to určo není receptem.
Je dobré veškeré zavíčkované a sterilizované sklenice otočit na víčko a mnechat do zchladnutí, protože i tak se pozná špatně zavřená sklenice, že teče.

Silvie

1. 10. 2012 13:35

Dobrý den, musím napsat,že dneska jsem je všechny musela odvíčkovat a vylít začly mi kvasit. Nevíte čím by to mohlo být???? Díky Silva;-(

tejaja tejaja

3. 10. 2009 20:29

Tiež nakladám papriky v oleji, ešte nikdy sa nepokazili. Dávam len čisté hrubostenné červené papriky. Studené misy si bez nich neviem predstaviť.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zavařit papriky zavařování paprik zavařené papriky v oleji zelená paprika zavařování lák na papriky sterilizované papriky nálev na papriky zavařená červená paprika jak zavařit papriku zavařování zelených paprik zavařit papriky sterilizovana paprika zavařované papriky paprika zavařování zavařené pečené papriky zavařování červené papriky zavařování papriky jak zavařit zelené papriky papriky zavarovani zavařování paprik v troubě

Suroviny: paprika, voda, ocet, olej, sůl, cukr, pepř

TopRecepty.cz

Zavařené papriky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQXQ