Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lančmít (luncheon meat) v alobalu

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

5. 8. 2009 18:20

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 544 kJ / 847 kcal
Bílkoviny6,90 g
Tuky84,30 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,70 g
Sacharidy13,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přidej něco zeleniny na talíř (pokrájená rajčata, pórek, papriky apod.), ať se i oko poměje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

7. 8. 2009 14:37

Katarinko,hriby nebo žampiony se nepečou do hněda.Alespoň já to tak nedělám.
Tonda - u Papriky poslední den na záskoku

Katarinka

6. 8. 2009 09:35

Tie hríby sa ale neupečú dohneda,či áno?:-?:-)

Paprika Paprika

5. 8. 2009 18:25

Víc mě dnes hlava nevymyslela k obědu (flámovat se moc nevyplatí).Ale na tu bídu,to něco do sebe mělo.Dobrý,relativně rychlý a nenáročný oběd.:yes::-!:-))
Tonda - u Papriky hlava bolí

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí lančmít domaci lancmit vyroba domácí luncheon lunch meat recepty landšmíd domací landšmíd domaci lančmít recept lanchmit lunch meat recept luncheon z králíka výroba domácího luncheonu domácí luncheon recept recept na domácí lančmít výroba domácího lančmítu lunchmeat v alobalu recept recept lunch meat lunch recept lancheon lančmit-recepty landšmíd recepty

Suroviny: luncheon meat konzerva, slanina anglická, žampióny, sůl, pepř, kečup sladký

TopRecepty.cz

Lančmít (luncheon meat) v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BLRY