Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka

Lendiiik Kuchařka:

Pro děti 4 názory

32
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Suroviny

500 g jablek
Nyní v akci
rybíz (podle chuti)
ovocný cukr
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Jablka rozvaříme ve vodě, rozmixujeme je i s rybízem, přidáme ovocný cukr dle chuti.

  2. Dáme do skleniček od přesnídávek.

  3. Zkonzumovat nejdéle do dvou dnů. Čerstvé můžeme uložit i do mrazáku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka

  • Imer Imer(neregistrovaný)

    Jakýkoliv škrob lehce kvasí. Takže pokud dáváte do přesnídávek Maizenu, nebo pudink, tak potom je třeba aspoň 20 min.v dobře uzavřených skleničkách sterilovat. Vydrží až rok. Jinak sníst do jednoho dne.

    Odpovědět

  • tomtyna tomtyna

    Tak to skusím včera jsem zrovna přemíšlela jak udělat přesnídávku s borůvkama díky za :yes::yes: tip :-)

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    to jako dva dny mi to leží v lednici a pak to frnknu do mrazáku - pro malé dítě - bože - no alespoň se naše zdr. laboratoře nebudou nudit.

    Odpovědět

  • lomačka lomačka(neregistrovaná)

    Hele Leni,když si dotoho ovoce přidáš práškový pudink, tak si přesnídávku můžeš schovat i na zimu! :-p:-p:-p:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo