Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík pečený s uzeným masem

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 8. 2009 12:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 520 kJ / 841 kcal
Bílkoviny46,05 g
Tuky50,68 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 2,54 g
Sůl6,00 g
Sacharidy25,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doporučuji podávat s bramborovým knedlíkem a špenátem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jan.alois jan.alois

2. 11. 2011 00:22

Je to ve skutečnosti králičí svíčková. A to nad kostí je vlastně kotletka z pohledu prasete.:-)

gabrusa

23. 1. 2010 09:35

Kousky masa pod hřbetem se dají nazvat panenka. :-)

bazalka

7. 8. 2009 18:55

Parádní recept ! Jen sehnat toho králíka. "Kousky masa pod hřbetem" jsou skvělé, ale taky nevím, jak to nazvat. :-D A ten pečený česnek...mňam. :yes::-)

Iljusa Iljusa

7. 8. 2009 17:28

těmi roládkami jsi mne rozesmála , my tomu říkáme králičí svíčková :-D:-D, nic lepšího nás nenapadlo ;-)řežu to rovnou i s masem od kosti

maris maris

7. 8. 2009 13:42

pipre, u nás je to taky vzácné maso, / na rozdíl od Škopkových ze Slunce,seno .. :-D:-D /, protože - přesně jak Ty říkáš - taky ho vždycky sháním od chovatele, kdy vím, že je naprosto čerstvý. Děkuju Ti, i Janě, za bodíky :-)

pipre pipre

7. 8. 2009 13:19

Jejda Maris, já králíčí maso miluji snad nejvíc :-)Jednak je dietnější a také asi proto, že moje maminka ho vždycky uměla strašně chutně připravit. Já ho nedělala už dlouho a také se konečně chystám. Jak píše Jana, u nás moc k sehnání není a já zatím nenatrefila ani na ty nožky :-( Nejraději bych ale čerstvě zabitého od nějakého chovatele :-)To bych si udělala králičí hody na pár dnů:-* :-)Jasný bodík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 8. 2009 12:21

To nevadí, maris, ty máš vždycky všechny fotky super. My máme králíka moc rádi. Už jsem se zmiňovala. Horší je ho sehnat. Teď občas jsou ty přední nohy, tak vždycky hned vezmu 3 balíčky a jdu na to. tady to příjde taky na řadu. Voní až sem:-p:yes::yes:

maris maris

7. 8. 2009 12:07

Fotka už hotového jídla mně nešla nahrát, až na potřetí, proto je až poslední, tak jsem to vůbec nechtěla a omlouvám se. :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho pect kralika jak připravit králíka jak dlouho se peče králík pečený králík přední nohy králíka pečené naložení králíka pečený králík se špenátem králík pečený naložení masa na uzení pečené uzené maso chovatelé králíků králík recepty králik přední nohy pečené králičí nohy králičí hody pečený králík recept králík se špenátem králik na bazalce kralici pecene králík na cesneku s uzenym

Suroviny: nohy přední králičí, hřbet králičí, maso uzené, slanina anglická, víno červené suché, tymián čerstvý, hořčice pikantní, sůl, pepř, česnek

TopRecepty.cz

Králík pečený s uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E9Gg