Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Újezdecký nadýchaný medovník

Medové řezy zpopularizovala kupovaná medem vonící sladkost. Doma vytvořený medovník je ale mnohonásobně chutnější. Přitom je jen zdánlivě složitý na přípravu. Zkuste! Sami zjistíte, že kupovat podobný moučník není potřeba.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava)

2. 2. 2022 20:49

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Nutriční hodnoty

Energie30 036 kJ / 7 179 kcal
Bílkoviny82,08 g
Tuky409,49 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 2,20 g
Sodík 523 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy786,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je moc dobré, dáme-li celozrnnou hladkou mouku. Napsala jsem 12 kousků, ale každý si nakrájí porce podle sebe. Je vláčný a nadýchaný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, med, soda jedlá, mouka hladká, koření do perníku, vejce, cukr krupice, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, tresť rumová

TopRecepty.cz

Újezdecký nadýchaný medovník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6LqR