Oheň ve skleničce
Pro milovníky ostrých a pikantních pokrmů, je tento recept na pastu z feferonek to pravé. Vydrží nám i bez zavařování půl roku, avšak věříme, že do té doby bude dávno snězená. Hodí se skvěle pod maso, zeleninu a do marinád.
Suroviny pro 1 litr
1 litr
Nutriční hodnoty
Energie | 16 019 kJ / 3 829 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,30 g |
Tuky | 298,91 g |
Vláknina | 32,60 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 227,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pozor při použití, VYZKOUŠET!!!!
Někdy i na špičku nože je to moc. Při prvním použití do guláše jsme měli guláš půl roku v mrazáku, kolik jsem ho musel dodělat. A pozor na ruce, nesahat do očí. Ani jinam. Pálí to hrozně. Přidal jsem ještě fotku k těm olejům, tam se nevešla a přišlo mně to líto. Oleje pak vypadají takhle a to před olejem je ta pasta.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2012 13:42
Rovno na chleba a bitka v rodine... od 5 rokov veku u nás zo sardinkami. Dal si aj mopsík.
31. 10. 2012 15:25
16. 9. 2010 11:35
Takže nízov je veľmi výstižný a bodík pridávam
28. 8. 2009 13:11
8. 8. 2009 17:11
8. 8. 2009 17:08
8. 8. 2009 16:47
Tonda - u Papriky stále u plotny
8. 8. 2009 16:23
8. 8. 2009 16:00
8. 8. 2009 15:56
8. 8. 2009 15:25
8. 8. 2009 13:44
8. 8. 2009 13:29
8. 8. 2009 13:25
8. 8. 2009 13:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 8 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 13 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 57 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak plnit zavařovací sklenice, aby vám obsah vydržel co nejdéle bez úhony? Video vám poradí
Jak připravit okurkové závitky? Hodí se k letnímu občerstvení i pro sváteční stůl
Další recepty
Tématické fráze: pasta z feferonek feferonkova pasta feferonky v soli feferonky pasta pasta z feferonek recept domaci pasta z feferonek pasta s feferonek feferonky v oleji feferonová pasta harisa pasta feferonkové čatní feferonková pasta recept pasta harisa pesto z feferonek sterilování feferonek feferony v soli jak sterilovat feferonky feferonkova mast feferonky se solí feferony v oleji
Suroviny: feferonka, česnek, olej, sádlo, sůl
Oheň ve skleničce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQBV
15 názorů