Rajčata v kořeněném nálevu
Suroviny
Porce: 8 sklenic ,,sedmiček"
Nutriční hodnoty
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 240,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
ČL-čajová lžička, PL-polévková lžíce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2013 08:19
10. 8. 2009 11:30
10. 8. 2009 10:34
10. 8. 2009 09:24
10. 8. 2009 09:15
10. 8. 2009 09:10
10. 8. 2009 09:01
10. 8. 2009 08:37
10. 8. 2009 08:29
10. 8. 2009 08:12
10. 8. 2009 00:34
9. 8. 2009 21:19
9. 8. 2009 20:54
9. 8. 2009 20:51
9. 8. 2009 20:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 57 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Oblíbené rajské omáčky. Jak udělat tu nejlepší rajskou jako od maminky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: sterilizace rajčat zavařovani rajčat jak zpracovat rajčata zavařovaná rajčata rajčata zavařování sterilizování rajčat rajcata ve sladkokyselem nalevu rajcata sterilizace rajčata v sladkokyselém nálevu zavařování rajčata zavarovani zelenych rajcat zaváření rajčat zavařování švestek sterilizovaná rajčata sterilujeme rajčata rajčata bez sterilizace jak zpracovat prebytecna rajcata papriky a rajčata zavařování přebytečná rajčata sterilizace zelenych rajcat
Suroviny: rajče, cukr, sůl, ocet, koření nové koření, pepř celý, tymián sušený, bobkový list
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
17 názorů