Paštika z uzených makrel
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 681 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,33 g |
Tuky | 5,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 11,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem nemixovala,ale rozšlehala ručním šlehačem.
Recept od Elišky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 12. 2009 13:26
14. 8. 2009 08:27
13. 8. 2009 07:44
13. 8. 2009 07:13
13. 8. 2009 06:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 5 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 12 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 17 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 22 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 24 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: studená kuchyně recepty studená kuchyně rybi paštika pomazánka z makrely uzení makrel paštika z uzené ryby rybi paštika recept uzená makrela paštika studené recepty recepty studená kuchyně recepty paštika z uzené ryby paštika z ryb paštika z ryby paštiky recepty recept pastika recepty uzené recepty studené kuchyně uzení makrely ryby pastika
Suroviny: makrela, tvaroh, jogurt bílý, šťáva citronová, kopr, sůl, pepř, paprika sušená sladká, želatina, voda
Paštika z uzených makrel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYpG
5 názorů