Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdcové řízky v sýrovém kabátku

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 8. 2009 10:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Oběd docela rychlý, dobrý, levný a přitom nevšední...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eligie eligie

26. 5. 2013 08:49

Ještě se mi nepovedlo koupit hovězí srdce vcelku, vždycky rozkrájené. Kupuji ho často a dávám vařit se vším všudy - vývaru to nevadí. Nesolím vůbec kvůli psům. Teprve po uvaření okrájím, co se mi nelíbí, dostanou psi, z toho lepšího dělám gulášovku. Ale řízky rozhodně taky vyzkouším - to mě ještě nenapadlo:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

31. 5. 2010 08:16

Krásné srdíčkové řízečky;-)dávám bod:yes:a recept ukládám:-K

Amira Amira

20. 8. 2009 09:25

Dělala jsem z kuřecích srdíček a bylo to taky moc dobré. Uvařila, obalila v sýrovém těstíčku, usmažila. Akorát to nebylo moc fotogenické (těstíčko nechtělo držet), takže fotka až někdy příště.

pipre pipre

14. 8. 2009 21:28

Ty srdíčka se mi moc líbí:-) Prima nápad a bodík:yes:

Jikotka Jikotka

14. 8. 2009 20:13

Cathleen,prima nápad a ty fotky....:yes::yes::yes:

Patricie

14. 8. 2009 19:39

Cathleen :-D opravdu pěkný receptík a krásná fotka:yes::yes:+

cathleen cathleen

14. 8. 2009 15:49

Ne, Jani, měkounké. Srdce bylo obrovské, máme ho na tři obědy. Po uvaření pěkně měkké, po usmažení to bylo na skus podobné, jako měkký řízek třeba z mladého plecka:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 8. 2009 13:14

Není to tvrdé, když to uvaříš ve slané vodě?:-O

Iriska Iriska

14. 8. 2009 10:47

Cathleen, tolik lásky na jednom talíři :-):-):yes::yes: +

magdalenka magdalenka

14. 8. 2009 10:33

nááádhera!

cathleen cathleen

14. 8. 2009 10:16

:-8Manžel mi srdce před vařením nařezal na špalíky a já si pak všimla, že když budu řízky krájet TAKHLE, budou to řízky-srdíčka:-))
A manža se pak nad plným talířem taky ptal, jestli je to schválně....no, není i je;-)

vybusna vybusna

14. 8. 2009 10:11

ja odpadnem cathleen....ved ty si z toho masa vyrezavala tvar srdciecok....tak to je bomba!!!!!!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizek ze srdce pokrmy z plecka řízky z hovězího srdce rizek ve tvaru srdce sýrový kabátek nevšední řízky srdce jako řízek hovězí srdce řízek smažené vepřové srdce srdce smazene nevsedni rizek řízek srdce řízek v kabátku smažený hovězí řízek sýrové pokrmy sýrové pokrmy - recepty hovezi srdce smazene řízky z hovězího srdcem řízky z hovězího u srdce smažené srdce

Suroviny: srdce hovězí, sůl, pepř, vejce, strouhanka, sýr strouhaný, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Srdcové řízky v sýrovém kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZgE