Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebík s bramborákem v prášku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 8. 2009 16:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 283 kJ / 1 741 kcal
Bílkoviny50,13 g
Tuky19,52 g
Vláknina19,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy331,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento chlebík je mimořádně voňavý, lehounký a dobrý, u nás doma nejoblíbenější.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

17. 8. 2011 07:23

Merylas::-))Maruš, děkuju za pochvalu i fotky - je na nich krásně vidět "okatost" chlebíku:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

13. 8. 2011 20:19

Ivi, pekla jsem z dvojité dávky ve dvou chlebíčkových formách v troubě. Přidala jsem oproti receptu jen malinko víc droždí. Pekárna těsto jen zadělala. Rodina si teď zvykla na doma pečené chlebíky, hlavně vnuk. Chlebík je :yes:, máš přidaný bodík a fotečky:-8:-K

cathleen cathleen

29. 8. 2009 10:20

Jj, Dadam = syn Adam:-)) S ním si Katarínka ještě užije... Je to celý táta :-// :-D:-D

vybusna vybusna

29. 8. 2009 10:17

hadam, ze dadam je cathleen tvoj rodny...;-) vsak? katarinka.....no velmi pekny....hodis sa ku cathleen za nevestu:yes:

spagetka spagetka

28. 8. 2009 16:53

Cathleen - ještě že už nemusí mít pas nebo doložku :-D:-D:yes:

Dadam

28. 8. 2009 16:35

Jojo, moja šikulka myšička :-) Jen moje, nedám :-p

cathleen cathleen

28. 8. 2009 16:31

Včera kus mého kvásku odcestoval do zahraničí:-)) a dnes s ním synova přítelkyně pekla poprvé chleba v nové pečce. Moc se jí povedl.....Katarínko, tleskám!:yes:;-)

Patricie

14. 8. 2009 20:05

Tak ten je tedy mooooc krásný:-D:yes::-))+

pipre pipre

14. 8. 2009 18:58

Cathleen, tak ten chleba vypadá jak piškot, tak jemný a měkkounký:-) Paráda!:yes: A bodík:yes:

cathleen cathleen

14. 8. 2009 18:40

Kruciš, Jani, to ti nepovím....vždycky jsem měla jen ten živý. Třeba se ozve někdo, kdo má zkušenost i s tímhle sušeným.

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 8. 2009 18:38

Tak jo a dal by se použít ten kvásek v sáčku, jak to tady někdo posledně vyfotil, nebo to musí být ten ,co se přikrmuje?

HankaPu HankaPu

14. 8. 2009 18:36

cathleen, tebe bych chtěla mít za sousedku:-) ty tvoje bagetky, chlebíky, houstičky a já nevím co ještě všechno pečeš, to prostě nemá chybu:yes: to musí být vůně....:yes::yes::yes: +

Iriska Iriska

14. 8. 2009 18:33

Tak tenhleten chlebíček podle tvého receptu peču už dost dlouho a je to náš domácí favorit. Fakticky nemá chybu :yes::yes::yes: +

cathleen cathleen

14. 8. 2009 18:09

:-)Dík, vyzkoušej ho, nebudeš zklamaná!

Iljusa Iljusa

14. 8. 2009 18:07

:yes:;-)to za ten kvásek

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvásek v prášku domaci bramboraky bramborak v domaci pekarně plněné portobelo recepty domaci bramborak kvásek z prášku žitný kvásek v prášku prasek na bramboraky bramboráky s cizrnou bramboráky v domácí pekárně bramborák z domácí pekárně

Suroviny: voda, olej, kmín drcený, sůl, bramborák v prášku, cukr, droždí, kvásek, mouka žitná chlebová, mouka hladká

TopRecepty.cz

Chlebík s bramborákem v prášku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrXR