Stonožka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 501 kJ / 6 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,38 g |
Tuky | 307,11 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 2,39 g |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 3,91 g |
Sacharidy | 714,11 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2009 08:23
aha teraz som si precitala recept....no tak, tobude predsa len ako pise sodovka...hadam, ze podla receptu sa maju upiect vlastne dve rolady
hm...no ja by som aj tak radsej urobila puncovinu...je tvarnejsie pracovat s nou.
hm...no ja by som aj tak radsej urobila puncovinu...je tvarnejsie pracovat s nou.
17. 8. 2009 23:43
No právě, chtěla jsem jen upozornit, že vzhledem k tomu, že "tělo" vypadá, že je z celé rolády, pak tedy musí v receptu chybět další ingredience na tu hlavu. Anebo ta roláda je překrojená na větší a menší kus. Ale podle obrázku to není pravděpodobné.
17. 8. 2009 22:21
nebude ta hlava z normalnej puncoviny? upiect piskot rozmrvit ho, pridat lekvar, rum, kokos, zbytky kremu a vytvarovat hlavu, pride mi to sikovnejsie, ako tocit roladu z druhej strany.
17. 8. 2009 22:17
I já jsem přemýšlela z čeho je hlava. Když jsem se lépe podívala na fotku, tak si myslím, že hlava je taky z rolády. To znamená, že na stonožku je zapotřebí upéct 2 rolády. Jedna klasická roláda je na tělo. Druhou roládu (na hlavu) je zapotřebí naplnit a stočit z kratší části - aby byla roláda větší= macatější. Část této rolády odkrojíme na hlavu a zbytek sníme, nebo uděláme nějaký další dort. Třeba květináč nebo půllitrák na pivo. Roládu na tělo stonožky točíme klasicky – po délce. Hanko, je to tak? Postup by bylo vhodné doplnit - upřesnit.
15. 8. 2009 22:25
Hani, moc hezké a roztomilé
15. 8. 2009 20:28
15. 8. 2009 19:55
No to je tedy kus! Z rolády je tělo a z čeho je hlava? Nicméně - bodík letí.
15. 8. 2009 18:54
Peču hodně,ale na takové zdobení nemám trpělivost ani fantazii.Moc pěkné.
15. 8. 2009 17:43
To sis určitě udělala k svátku co ? Tak ti přidám gratulaci a bodík,stonožka je opravdu parádní...
15. 8. 2009 17:32
Jééé, to je hezké ..Bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 53 minutami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 17 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 19 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 42 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: dort stonožka roláda stonožka marcipánový dort stonožka stonožka dort stonožka z rolády recept na punčovinu jak upéct marcipánový dort punčovina recept marcipanova stonožka roláda jako stonožka stonožka z marcipánu dort stonožka z rolády marcipanové pivo recept punčovina stonozka s marcipanu postup na dort stonozka marcipanova stonozka postup dort pivo z marcipanu dort prasečí hlava dorty stonožka
Suroviny: vejce, cukr, mouka hladká, mléko, cukr, pudink, máslo, mléko sušené, cukr moučkový, med, olej, voda, mandlové aroma
Stonožka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVyJ
10 názorů