Rostbíf s chřestem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 333 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,48 g |
Tuky | 64,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 2,07 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2014 13:40
Rostbíf musí být růžový, jinak to není rostbíf, ale jen pečené hovězí maso. Sory, ale tento se vůbec nepovedl.
17. 8. 2013 05:13
.já také ne..:myslím ten chřest nemusim
...:
...:
23. 5. 2013 20:41
Tomuto říkám špatně upečený roastbeef a hodně divný chřest :)
17. 9. 2010 21:09
maso vypadá hezky ale ten chřest bych asi nejedl
20. 8. 2009 21:24
No, pohádkaVypadá to opravdu moc dobře
20. 8. 2009 21:08
Mně vyhovuje víc propečený a tenké plátky..nějak ten růžový nemusím..ale co jsem od známých slyšela, tak všichni ten růžový, mírně krvavý..Tento vypadá pro mne moc dobře..i s přílohouBodík
20. 8. 2009 21:00
maris ja mam tiez radsej ruzovy a take tenucke platky...ale mozem ti povedat, este nikdy sa mi taky nepodaril...vzdy tak ako sidere....taky ruzovy som jedla iba v restike...
20. 8. 2009 20:35
nádhera a pěkný recept
20. 8. 2009 20:29
To je moje gusto+
20. 8. 2009 20:25
Krásné, já bych měla jen poznámku - mám ráda rostbíf uvnitř růžový, ten Tvůj by byl pro mě moc propečený, ale to je můj problém
20. 8. 2009 20:18
Nádhera sidero
20. 8. 2009 20:14
Já maso také polévám olejem, napsala jsem ho do surovin, ale pak už jsem koukám použila jenom pánev. To jsem teda ťuk
20. 8. 2009 20:07
davam +, je to uzasne jedlo....sparglu milujem a roastbeef tiez...ja maso potieram este horcicou a zalejem trochu olejom...nechavam odlezat az 24 hodin
20. 8. 2009 20:07
Nádhera! Já bohužel nemám odvahu něco takového udělat. Měla bych strach, že to bude tvrdé, ale ty to máš luxusní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 6 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 47 minutami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 1 hodinou
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 1 hodinou
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 2 hodinami
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 3 hodinami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády
Slavné omáčky: Espagnole vynese i obyčejný pokrm do nebeských výšin! Takhle ji dělají profíci
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
Další recepty
Tématické fráze: recepty s chřestem hovězí rostbíf hovězí s chřestem recept s chřestem rostbeef pohlreich hověží maso s chřestem roztbíf jak se dělá rostbíf roastbeef recept vepřový rostbíf maso s chřestem roustbif hovezi rostbif recept rostbíf podle pohlreicha pohlreich rostbeef hovězí chřest roastbeef s chrestem připrava rostbífu s chřestem veprovy rostbif recept
Suroviny: roštěnec nízký, sůl, pepř, olej, mouka hladká, chřest, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, ocet vinný, česnek, koření provensálské, sůl, pepř
Rostbíf s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqN5
14 názorů