Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Můj domácí boršč

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 8. 2009 12:36

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie4 814 kJ / 1 151 kcal
Bílkoviny27,28 g
Tuky4,40 g
Vláknina46,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,84 g
Sůl7,33 g
Sacharidy228,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hustotu si můžeme upravit podle zvyklostí a chuti přidáním vody nebo mouky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 10. 2020 06:43

Ukrajincik: váš vulgární komentář mažu.

aja.g

15. 10. 2014 19:00

konfetka: no comment milá paní :-)

konfetka konfetka

15. 10. 2014 15:10

aja.g: ted jsem si precetla co je napsano pod mym nazorem. pise Vam vice lidi stejny nazor jako ja. ze borsc vypada jinak a nemuzete jmenovat kazdou polevku co uvarite, borscem. a vubec nejde o to jak to chutna. spise o to ze jste ukradla nazev velmi zname polevce.:no::no::no:
tak ze souhlasim s Lucii a Honzou.

konfetka konfetka

15. 10. 2014 15:04

aja.g vezena, o ochutnani vubec nejde.chutnat to muze svate-zlate, ale nemuzete pojmenovat nazvem borsc neco co s borscem nema nic spolecneho. kdyz jste si vymyslela nejakou polevku,a chutna skvele. tak si ji podle sebe i pojmenujte. kdyz varite gulasovku,rajskou nebo koprovku, tak nepiste ze je to borsc. to je vse. tohle je urazka borsce.

aja.g

15. 10. 2014 12:38

konfetka: vážená, čtěte co je napsáno pod vašim názorem a potom pište svoje slavné komentáře. Slušný člověk komentuje slušně a zvlášť, když neochutnal.:no:

konfetka konfetka

15. 10. 2014 11:08

to nemyslite vazne. takovy blejvajz a vy tomu rikate domaci borsc? to prece nemuzete myslet vazne. mela by jste pozmenit nazev. to je stejny kdybych uvarila krupicku a napsla ze je to knedlo, vepro, zelo. :no::no::no:

aja.g

4. 4. 2012 17:36

Lucie: Asi proto, že je to ze směsi na BORŠČ jak je napsáno v surovinách ;-)

Lucie

4. 4. 2012 17:01

tak proč tomu říkáte domácí boršč:-//, a ne jinak. Tohle je nehorázná urážka ruské i ukrajinské kuchyně...
Je to, jak když děláte domácí svíčkovou omáčku a nedáte tam kořenovou zeleninu a místo smetany mléko.

Netvrdím,že není dobrá, nicméně rozhodně pod jiným názvem

aja.g

19. 11. 2011 15:18

Honza: každý může mít svůj názor, ale není třeba hned zatracovat. Vyzkoušel jste chuťové? U receptu není napsáno BORŠČ, ale domácí Boršč, takže v tom bude asi ten rozdíl. Vím co je pravý Ruský Boršč. Nemusíte vařit, ale ani hanit, když o tomto jídle nic nevíte. Nejdřív uvařím a až potom chválím, nebo kritizuji. Děkuji za příspěvek:-!

Honza

18. 11. 2011 20:38

Nezlobte se, ale tenhle recept je děs, jak ingrediencemi a úpravou, tak vzhledem. Zkuste se podívat na jiné recepty, případně i do klasiky jako je Sandtnerová a uvařit si to. Bude to složitější, pracnější a trvat mnohem déle, ale výsledek bude také úplně jiný a bude se mu moci říkat boršč.

aja.g

21. 8. 2009 20:12

Už jsem to psala trochu Zdeňce. Základ tvoří červená řepa pak tam jsou fazolky, cibule, mrkev, paprika a bílé zelí. To jsem identifikovala, sáček jsem bohužel vyhodila:no:

Merylas Merylas (moderátorka)

21. 8. 2009 19:03

Tak to jsem teda nevěděla, že něco takového mají. Tak to budu muset taky mrknout;-) Alenko, jaké je zhruba složení té zeleniny? Kdo třeba není z našeho kraje, že by si ji nějak přizpůsobil z našich zdrojů a přidal třeba červenou řepu čerstvou nebo někdy před koncem přidám i steril:-8 Díky:-*

aja.g

21. 8. 2009 15:34

Já jsem Jani z Havířova, máme to za rohem. Ale jezdíme tam hlavně do toho Makra a do Auchanu nebo jak se to píše:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 8. 2009 15:29

Tak na to se taky musím v Polsku zeptat. Holky, odkud to jste, že taky jezdíte do "Ojčizny?":-))

aja.g

21. 8. 2009 14:02

Určitě to v Polsku koupíš v kamenném obchodě. Jmenuje se to Ukrajinský boršč a jsou to ty 350g pytlíky. Ten kilový je z polského Makra.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bošč vegetariansky borsc zeleninový boršč boršč jak uvarit borsc boršč recept boršč od karolíny boršč s klobásou babicovy dobroty borsc mrazena zelenina na boršč bošč recept boršč vegetariánský zeleninovy borsc recept recept na boršč od karolíny vegetariánský boršč recept recepty boršč recept na bošč recept na vegetariansky borsc 7245 ukrajinské brambory

Suroviny: směs zeleninová mražená, cibule, brambory, klobása, kečup ostrý, sůl, pepř, chilli, mouka hladká, smetana zakysaná, voda, olej

TopRecepty.cz

Můj domácí boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZNx