Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý rybízový koláč v remosce

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2008 22:44

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 241 kJ / 4 121 kcal
Bílkoviny67,18 g
Tuky141,31 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 329 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy637,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Danny668 Danny668

21. 5. 2023 12:38

Marta: Super recept <3:-* ukládám a dalvám bodík! Moc děkuji.

Luca_k

26. 7. 2021 09:29

Výborný recept, přidávám tipy pro toho kdo musí vařit a péct bez mléčných výrobků mleko lze nahradit ovesnym napojem(nenechává pachut jako jine rostlinne napoje)a místo masla jeho rostlinnou náhražku Alsan.:yes:<3

Fikina

18. 7. 2017 14:53

Koláček je rychlý a dobrý.:yes:

Romario

31. 1. 2015 18:00

upekla jsem tento koláč:-). Opravdu je rychlý a skvělý. Bodík a fotka:yes:

iriska

15. 1. 2014 19:23

Marta:Jak dlouho nechat v removsce dostala jsem ji darem nemám zkušenost díky

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 10. 2013 22:53

Skvělý koláček :-). Přidávám foto:-) Dělala jsem ho ale na klasické kulaté formě na koláč.

Majduuu

29. 8. 2013 12:30

Jsem začátečník,chtěla bych se zeptat,zda to jde normálně,když nemám remosku,šoupnout do trouby?:-O

bobzbrd

30. 7. 2012 09:59

Upekl jsem PŘESNĚ podle receptu a dopadlo to - výborně!Jenom to bylo málo sladké,tak jsem ještě pocukroval a NEMÁ TO CHYBU!
Jenom jsem nevysypával moukou,ale kokosem!
Přidal jsem fotky.

bobzbrd

30. 7. 2012 09:54

Marti:Jediná rada:Remosku zahodit a koupit novou!

Marti

11. 3. 2012 01:15

Prosím o radu. VŽDY, když peču v remosce buchtu, vyběhne pod sklem boule. Můžu zakrývat alobalem, jak chci.
Děkuji.;-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 7. 2009 21:32

No, je dobře, že jsi tady dala zmínku o postupu. Já taky jednou dělala nějaký rýžový nákyp od Topreceptů, přidala fotku s tím, že jsem si to trochu upravila, ale nenapsala jsem to tam a pak jsem tady dostala od nějakého chudáka, co celý oběd vyhodil dostala takový sprostý komentář, co se tady ani nedá napsat. Zachránila mne pipre, která mne na to upozornila. Celý den jsem měla záchvaty smíchu, chudák bez oběda:-)):-D:-)):-D

Marta Marta

4. 7. 2009 21:25

tak 2 celé hrnky mouky by byly do remosky moc, dala jsem 1 1/2 hrnku a i tak je koláč docela vysoký, prášku do pečiva určitě jen polovinu ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: remoska recepty rybízový koláč se sněhem hrnkový koláč z remosky rychlý koláč s rybízem rychlý koláč rybízový koláč do kulaté formy koláč do remosky vaření v remosce recepty z remosky koláče z remosky recepty na vaření v remosce moucniky z remosky recepty do remosky koláč remoska recepty remoska remoska koláč rybízový moučník kolače do remosky pečení sladkých moučníků v remosce recepty na sladké pečení v remosce

Suroviny: rybíz, mouka polohrubá, cukr, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva

TopRecepty.cz

Rychlý rybízový koláč v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KE8