Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře podle uzenáře

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 8. 2009 17:34

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie322 kJ / 77 kcal
Bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na každý talíř dáme plátek masa a opečený špekáček. Podáváme s dušeným zelím a bramborovým knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ella1 ella1

19. 6. 2011 12:05

tak to vypadá super;-)

ivulinka ivulinka

28. 12. 2010 19:26

Nádherné obrázky v náhodných rec. a ejhle ony od Maris, ještě jsem nedala bodík:-O a ono je to kuřecí:-O:-O:-O, tak to hned napravuji:yes:

Iljusa Iljusa

20. 12. 2009 18:44

krásný recept, fotka 1*;-)

vybusna vybusna

27. 8. 2009 17:53

okrem toho ze je to zaujimava kombinacia.....maris ako vzdy kraaasna fotka

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládání kuřat na uzení nakládání kuřete na uzení jak udit kuře uzení kuřete uzení kuřat udíme kuře recepty na uzení kuřat nakladaní kuřat nakládání kuřete nakládání a uzení kuřat recepty pro uzenáře jak se udí kuře nakládání kuřecího masa na uzení nakládání kuře na uzení jak nakladat kure na uzeni nakládání a uzení kuřete jak vykostit kuře na rizky jak narezat spekacek na opeceni uzeni do kuřete nakládání a uzení z kuřete

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, špekáček, sádlo, víno bílé, koření na kuře, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Kuře podle uzenáře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQqB