Musaka s houbami a mletým masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 461 kJ / 2 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,66 g |
Tuky | 138,33 g |
Vláknina | 42,82 g |
Cholesterol | 969 mg |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 175,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2015 05:02
tereza: To záleží na tom, jaký seženete. Když je zcela čerstvý a pevný, předem solit ho nemusíte
8. 5. 2015 04:53
Dobrý den,
dnes mám v plánu musaku dělat a chci se zeptat jestli je potřeba ten lilek dopředu nasolit, aby pustil vodu a nebyl hořký. Nebo ho nechat jen tak a nakrájet? Děkuji
dnes mám v plánu musaku dělat a chci se zeptat jestli je potřeba ten lilek dopředu nasolit, aby pustil vodu a nebyl hořký. Nebo ho nechat jen tak a nakrájet? Děkuji
14. 4. 2014 18:27
Naprosto VINIKAJÍCÍ
13. 12. 2009 18:16
Dnes jsem tento recept dělala k obědu.Musím jen pochválit.
4. 9. 2009 19:29
Jaruno, moc hezký recept +
4. 9. 2009 12:10
Jaruš, také dělávám i když trochu jinak, ale je to hodně žravéDávám ti bodíka
4. 9. 2009 10:49
Tak to jo! To se mi líbí+ 1.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 35 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 45 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 50 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: testovinova musaka musaka s cuketou těstoviny s mletým masem a houbami cuketová musaka musaka z mletého masa musaka s lilkem musaka s rýží recept musaka bulharsko řecká musaka s lilkem musaka z mletého masa s houbami musaka s květákem zapečené brambory s mletým masem a houbami musaka z hub musaka s mletým masem a lilkem a brambory recept těstovinové musaka řecká musaka recept musaka s mletým masem a brambory mleté maso houby recept musaka musaka recept
Suroviny: brambory, houby čerstvé, lilek, cibule, olej olivový, maso mleté, pepř, sůl, tymián, rozmarýn, šalvěj, paprika sušená sladká, česnek, protlak rajčatový, vývar, jogurt bílý, vejce, mouka hladká, tuk
Musaka s houbami a mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zK32
7 názorů