Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Amálčino tajemství

Hodnocení receptu je 5,0 (53×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení masa

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

6. 9. 2009 18:59

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 008 kJ / 958 kcal
Bílkoviny120,57 g
Tuky21,79 g
Vláknina9,92 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy66,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dnes jsem dostal důvěru a mohl tuto mňamku uvařit :-). Nepodařilo se mi v Rožnově sehnat červenou cibuli, musel jsem použít bílou. Jako přílohu jsem připravil česnekové brambory. Přípravu brambor najdete na http://www.toprecepty.cz/recept/5331-roznovska-jeh.... Tuto mňamku můžeme použít i při slavnostnějších příležitostech.

Autorkou receptu je skvělá kuchařka paní Alena Černotová z Rožnova p.R..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kerstein Kerstein

6. 3. 2016 15:40

Naprosto skvělá kombinace..Děkuji za recept:yes:

martiline martiline

23. 9. 2014 20:08

Dobrůtka, pochutnala si celá rodina. Byla jsem docela zvědavá, jaké to bude s kokosovým mlékem, ale výsledná chuť mile překvapila. Zázvor jsem použila koření - mletý. Ale jinak jsem vše zachovala jak se má, jen časově jsem restovala delší dobu, máme rádi s mírnou kůrčičkou :-). Přílohou byly pečené brambory. Děkuji za recept :-).

gagda

7. 9. 2014 22:12

:yes:Nadja:

macicek30

5. 3. 2013 21:39

vyborny recept,posmakla jsem si:-p bodik:yes:

buffool

14. 2. 2012 14:18

Dnes vyzkoušeno a jsem maximálně spokojená!:-* Dělala jsem to bez toho mlíka, páč dsžím dietu, ale i tak luxus! takže bodíkuju! :yes:;-)

ilusa

13. 8. 2010 13:50

Určite veľmi chutné. Pre mňa skôr verzia s kuracinkou.
najviac ma ale ohúrili lienky/berušky!:-))

Jenda1 Jenda1

4. 3. 2010 19:10

Konečně jsem z práce doma a i já bych se rád vyjádřil k rozvinuvši se diskuzi;-).
1. Souhlasím, aby se dobré recepty šířily, ale pokud někdo zveřejní cizí recept, nechť tam uvede autora receptu i fotografií.
2. Za zcela normální beru, když mě nějaký recept zaujme, že jídlo uvařím, nafotím a při zveřejnění uvedu zdroj, odkud jsem recept získal.
3. Pokud někdo celý recept včetně fotografií překopíruje, zveřejní na jiných stránkách a podepíše se coby autor, tak to je s prominutím zvěrstvo. To je hodně ubohé a přízemní.
Takže milé dámy, vřelé díky za vaše názory;-):-):-K.
Jdu si chystat večeři:-p:-p.

Sodovka Sodovka

4. 3. 2010 18:16

Naprosto souhlasím s Magdalenkou. Nechápu a nikdy nepochopím, když si někdo přivlastní práci někoho jiného.;-( Co naděláme. Je to otázka svědomí a osobní cti. Morálka bohužel klesá. Nemusíme chodit daleko = viz. plzeňská aféra = tituly, doktoráty, atd... :-(:no:

magdalenka magdalenka

4. 3. 2010 17:56

Nadja, šírenie receptov je normálne. Ale si predstav, že niečo navaríš, krásne nafotíš, vyhráš sa s tým, ako v tomto prípade Jenda, uverejníš...a potom niekde uvidíš svoju fotku, so svojím surovo prekopírovaným textom, osobnou poznámkou a pod tým podpis úplne niekoho cudzieho. Tebe sa to fakt zdá normálne?

Lusinda79

4. 3. 2010 17:55

Nadjo šíření receptu nikomu nevadí, ale okopírování cizí fotografie ano.

Nadja Nadja

4. 3. 2010 17:49

:-((Jiřičko, myslím, že je důležité, že se dobrý recept šíří, ne kdo je pod ním podepsaný. Mně rozhodně nevadí, když někdo uveřejní recept ode mne. Pokud bych ho nechtěla dát k dispozici, tak ho nedám nikomu, ponecháme si ho jako dědictví v rodině. A o spoustě svých receptů ani nevím, od koho jsou.
* Jendo1 - Tobě bodík. :yes:

Jiřička

4. 3. 2010 16:36

To je ta osoba tak hloupá? Pokud ano, taak by stím měla něco dělat. To jí nedojde, že autoři receptů na to příjdou. Nejraději bych ji nazvala skotem, ale bych urazila dámu k...u.
Nejsem sprostá, ale tady se to jinak nazvat nedá. Asi mě smažou co?;-)

Lusinda79

4. 3. 2010 10:41

Jiřičko jsi hodná:-K

Jiřička

4. 3. 2010 10:27

Už jsem jí to tam také napsala. To je normální zlodějka. To člověka pěkně na.....e. Znám to už se mi to také stalo, ale né tady. Dala jsem recept po mé babičce, kde jsem napsala i název vesničky odkud byla a ta dáma to tam nechala a uvedla se jako autorka. Tehdá mi bylo až do pláče a nic jsem nezmohla, je to tam do dneška. Všechny moc zdravím J. ;-(

vybusna vybusna

3. 3. 2010 21:51

keby to aspon premenovali .....aby to cloveku hned neudrelo to oci...ani tolko slusnosti nema ona dama

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kokosové mléko recepty kokosové mléko recept recepty s kokosovým mlékem recepty z kokosového mléka recepty kokosové mléko kuřecí maso s kokosovým mlékem recept kokosové mléko kokosové mléko recepta z kuřecího masa tajemstvi me kuchyne recept s kokosovým mlékem maso s kokosovým mlékem masová směs s kokosovým mlékem kokosové mléko v kuchyni plzenské tajemství recept kuřecí maso s těstovinami vaříme s kokosovým mlékem jak uvařit kuřecí maso recept z kokosového mléka kruti maso s kokosovym mlekem

Suroviny: prsa kuřecí, pepř bílý, zázvor, chilli paprika čerstvá, koření kari, moučka škrobová, sůl, cibule červená, jablko, mléko kokosové, máslo, olej olivový

TopRecepty.cz

Amálčino tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mQJR