Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trnavská pomazánka

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 9. 2009 17:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 885 kJ / 2 124 kcal
Bílkoviny36,00 g
Tuky108,40 g
Vláknina92,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,20 g
Sůl15,00 g
Sacharidy222,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Používame ako pomazánku na chlieb a hrianky ( topinky ).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

19. 9. 2009 23:05

Tak a je tu mé zastavení u tvého druhého receptu;-).Směs má po rozmixování krásnou konzistenci a úžasnou barvu.Smíchala jsem rajčata červená,žlutá,paprikorajčata,červené kapie,feferonku jsem dala jen jednu(kvůli dětem),ale přidala jsem 4 stroužky česneku;-).Vařila jsem hodinu(na mírno).Tenhle receptík šel taky za sousedkou a ta ho šla hned "spáchat";-).Takže hned jak jí uvidím,zeptám se jak je spokojená;-).Tobě letí boďka a fotečka:-)

tejaja tejaja

8. 9. 2009 19:29

Sodovečko, voda tam nechýba, žiadnu vodu nepridávaj, paradajky pustia šťavy hodne. Zo začiatku treba dať na slabší plameň a premiešať, potom tak, aby to neprskalo. Na to, aby to neprihorelo, tie 2 dl tekutiny zo začiatku stačia, potom je tam tekutina z paradajok.
Allis, ďakujem za preklad;-)

allis

8. 9. 2009 17:02

Dovolím si odpovědět: Hrianky = topinky
A.

MARTAU

8. 9. 2009 16:54

Prosím,co to jsou HRIANKY.Pomazánku bych ráda udělala.Díky

Sodovka Sodovka

8. 9. 2009 16:22

Pomazánku bych chtěla vyzkoušet,jenom chci ještě upřesnit recept. Terezko, nechybí tam voda? To mám vařit 3 kg zeleniny jenom v 1 dcl octu a 1 dcl oleje? Děkuji.

pipre pipre

7. 9. 2009 19:58

Také se mi pomazánka a nejen jako pomazánka líbí a dávám bodík:yes:+ 4.

Věrka.

7. 9. 2009 19:13

Tahle pomazánka se mě taky líbí a je velmi aktuální. Možná taky vyzkouším.

tejaja tejaja

7. 9. 2009 18:32

Janka R., používa sa ako pomazánka na chlieb, buď čistá alebo v tenkej vrstve na maslom natretý chlieb alebo na hrianky. Už to tam idem dopísať, ďakujem za upozornenie;-)
Janka, môžeš použiť červenú papriku bez problémov. Dá sa použiť aj zelená, len farba nebude také červená, ale na chuti to neuberie;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 9. 2009 17:57

Terezko, na co se to dá použít? Zatím jsme teda velice spokojeni s tou pomazánkou z česneku a rajčat, to je fakt super hlavně do pomazánek. Tady to se mi taky líbí. :-p:yes:

zdena 3

7. 9. 2009 17:54

Taky si udělám, vypadá dobře,dávám bodík.:-)

Jana Pá

7. 9. 2009 17:42

Tak na to jdu hned,akorát kapií mám jen 5 ks, tak přidám zelenou a červenou papriku, však uvidíme:-? Já váhu nikdy nehlídám, přidávám a ubírám podle chuti:-* Jinak tejajo posílám "boďulu", protože to vypadá dobře:-! a za vyzkoušení to stojí, pak se ozvu :-!:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: paprikorajče paprikova pomazanka super paprikorajčata pomazanka z kapie paprikova pomazanka trnavská papriková pomazánka paradajkova pomazanka pasta z kapie trnavska natierka co jsou hrianky paradajkovo paprikova pomazanka trnavska paprikova pomazanka recepty pomazanky z paradajok papriková pomazánka z kápie zeleninova pomazanka paprikova pomazanka recepty pasta z kapii nátierka saba zeleninová pasta na topínky pomazanka z paradajok

Suroviny: cibule, rajče, kapie, olej, ocet, hořčice, feferonka, sůl

TopRecepty.cz

Trnavská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wmWr