Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečenáče z hub

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 9. 2009 20:40

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takový podobný recept jsem kdysi četla v nějakém časopise, ale, bohužel, jsem si ho neschovala. Dneska jsem improvizovala podle toho nápadu :o)

Až ochutnáme, napíšu výsledek!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gabriela weishauplova

29. 9. 2019 14:32

dělám často ...jen stačí i lák na okurky a splní to svoje :yes:

houba houba

3. 10. 2016 07:00

casino: že se tomu říká "po mlynářsku" neznamená, že jsem to napsal blbě.

Angel 666 Angel 666

2. 10. 2016 13:47

houba: nevím, mně se blátivá nezdá :-). Jasně, každý má chutě jiné a určitě je dobré napsat pod recept nějaké vylepšení :-p.

houba houba

2. 10. 2016 13:36

Angel 666: strouhanka i kdyz opečená je blátivá pak v nálevu. Polohrubá mouka, nevím, že se tomu říká po mlynářsku, je jemná. Ale to byl pouze můj příspěvek, doporučení k vyzkoušení.

Angel 666 Angel 666

2. 10. 2016 13:10

Po mlynářsku, to je pouze v mouce, dělám pečenáče z ryb ;-). Ale ty houby nám nějak lépe chutnají v klasickém trojobalu :-)

casino casino

2. 10. 2016 13:05

houba:
Takže po mlynářsku, že:yes:
No jo, no... Tak jste to prve blbě napsal, že?;-)

houba houba

2. 10. 2016 11:09

casino: Trojobal nikoliv, pouze a jenom ta polohrubá mouka. Mnou ověřeno, že mnohem lepší a jemnější chuť než se strouhankou.

casino casino

2. 10. 2016 09:19

houba:
Píšete PH mouka v trojobalu místo strouhanky.
No, já mám ověřeno a mančaftem na rybích pečenáčích potvrzeno, že víc proti klasice chutnalo provedení "po mlynářsku":-)

houba houba

1. 10. 2016 23:14

Recept na pecenace je dobre kazdy rok ozivit. Jestli letos jeste budou huby, mozna se jeste nekomu hodi. Dovolim si poradit, ze mnohem, mnohem lepsi nez strouhanka, je polohruba mouka. Vyzkouseno a nikdy jinak!

Alexiss Alexiss

3. 3. 2013 13:08

S dovolením jsem přidala foto, netušila jsem, že recept tu už je, chtěla jsem jej přidat aktuálně v létě. Tyto byly v lednici od října a v pohodě. :-p

Alexiss Alexiss

3. 3. 2013 13:07

magdalenka: napsala jsem ti vzkaz, dnes jsem je kvůli tobě otevřela-jsou bez chyby, takže minimálně půl roku, pravděpodobně i déle, pokud jsou potopené v nálevu :-))

magdalenka magdalenka

3. 3. 2013 12:56

Ako dlho to, prosím, vydrží bez sterilizácie? Dík.

BILKOVAI BILKOVAI

8. 1. 2013 23:36

ukládám:-)):yes:

Jolča

29. 7. 2011 11:07

V sobotu jdu na houby, tak to ihned vyzkouším ;-)Nezkoušel to někdo zavařit s Dekem ?:-p

fli.cek

10. 10. 2009 18:50

Tak Vám můžu napsat že jsem to jedla poprvé loni a opravdu ÚŽASNÉ,akorát žě tam bylo malinko bílého vína.No ono to vypydá jako kdyby to nekdo již ,,použil,,ale opravdu NAM :-!:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečenáče z hub recepty z hub houby jako pečenáče nálev na pečenáče z hub pečenáče z hub recept recept na pečenáče z hub pecenace houbové pečenáče houby pečenáče recept na houbové pečenáče pečenáče recept obalené houby recepty zhub houby ve sladkokyselém nálevu nálev na pečenače nálev na houby pečenáče nálev lák na pečenáče google pecenace z hub houby v sladkokyselem nalevu

Suroviny: houby lesní, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, olej, cibule, ocet, voda, sůl, cukr, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, jalovec, rozmarýn

TopRecepty.cz

Pečenáče z hub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQwY