Steak ze žraloka v parním hrnci
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,30 g |
Tuky | 1,05 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zelenina z parního hrnce má výraznější chuť, aniž by se solila a zachovává si barvu. Ryba je jemná a šťavnatá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2012 20:23
12. 12. 2009 17:09
12. 12. 2009 17:05
17. 9. 2009 20:32
17. 9. 2009 12:03
17. 9. 2009 11:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 10 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 12 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 15 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 3 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 3 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 3 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 5 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 5 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 8 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 9 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Tématické fráze: žralok recept žralok recepty recepty žralok recept žralok zmrazený žralok recepty ryba v parním hrnci žralok modrý recept žralok modrý recepty ryby v parním hrnci mořský žralok recept recepty steak recepty-žralok recepty ryby žralok žralok úprava varime s parnim hrncem parní hrnec recepty file ze žraloka recepty na zralok žraločí steak žraločí steik
Suroviny: brambory, steak žraločí, fazolky zelené, cibulka, pepř, sůl, kmín celý, koření provensálské, olej olivový
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
6 názorů