Zeleninový hrnec
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,44 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 74,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mala som uz iba ostatky patizonu, tak som ho nahradila cuketou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2010 14:17
30. 9. 2009 10:02
30. 9. 2009 09:56
30. 9. 2009 09:43
30. 9. 2009 09:43
myslím,že se dá nahradit patizon cuketou.
A co je patizon?určitě to není Katko blbá otázka,možná víš jak vypadá a nevíš,že se tomu říká patizon.je to něco na chuť jako cuketa akorát to má tvar jako vykrajovaný talíř a je to bílé barvy,možná se mi bude někdo smát,ale mě to tak připadá
Simona
30. 9. 2009 09:35
takze si mozno spomenies, ked uvidis obrazok...a vyskusaj ho...su tu recepty na pripravu a je fakt skvely
http://images.google.com/images?hl=sk&source=hp&q=...
30. 9. 2009 09:03
30. 9. 2009 08:54
30. 9. 2009 08:22
30. 9. 2009 07:32
29. 9. 2009 22:05
29. 9. 2009 22:03
29. 9. 2009 21:43
29. 9. 2009 20:48
29. 9. 2009 20:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 10 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 20 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 24 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Jak připravit sterilovaný zeleninový salát? Během deseti minut vytvoříte salát, který pro vás v zimě bude zdrojem vitamínů
Zeleninový vývar lze uvařit bez odpadu. Jak využít všechny odřezky zeleniny?
Další recepty
Tématické fráze: jak udělat kvašené zelí v hrnci kameninové hrnce na nakládání zelí hrnec na kvašení kameninové hrnce na zelí hrnce na kvašené zelí kameninový hrnec keramické hrnce na zelí keramický hrnec na kvašení kameninové hrnce nakládání patizonů kameninový hrnec na nakládání masa hrnce na kvaseni hrnce na kvašenou zeleninu nakládaný patizon salámové růžičky příprava patizonu zeleninový karbanátek recept hrnce na kvašení zelí zeleninový mišmaš malé kapustičky
Suroviny: brambory, patizon, cibule, rajče, česnek, salám měkký, kapusta, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, vegeta, paprika sušená sladká, kmín drcený, vegeta, sůl, pepř mletý, olej
Zeleninový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Gy
17 názorů