Smetanový jablkový koláč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 320 kJ / 2 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,54 g |
Tuky | 147,68 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 332,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2009 19:46
Samozřejmně, kdo nemá důvěru v expres těsto, může použít svoje oblíbené klasicky kynuté . Já ho používám právě kvůli urychlení, ale chápu že ta chemie, asi nebude pro tělo nic moc . Ale jednou za čas se to asi dá.
3. 10. 2009 07:15
Koláč vypadá krásně, fotky též, jen mám nedůvěru k tomu kynutému těstu express, pro zajímavost doporučuji přečíst článek http://bistro.florentyna.cz/index.php/digestiv/kyn... ...
2. 10. 2009 20:51
Teda to vypadá luxusně.
Musím kouknout na to expres těsto. Doposud jsem si ho nikdy nevšiml. Krásné fotky. Bodík máš zasloužený.
Musím kouknout na to expres těsto. Doposud jsem si ho nikdy nevšiml. Krásné fotky. Bodík máš zasloužený.
2. 10. 2009 20:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 1 hodinou
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 9 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 17 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 21 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 22 hodinami
Plněný croissant
Přidáno 22. 4. 2024 08:26
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 47 minutami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 1 hodinou
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 1 hodinou
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 10 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 12 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 12 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 12 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 12 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 13 hodinami
Houbová polévka se strouháním
Lisa444 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Tvoření rohlíků nemusí být žádná věda. Stačí se podívat na náš videonávod
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Další recepty
Tématické fráze: jablkový koláč jablecny kolac se zakysanou smetanou smetanovy kolac jablečný koláč se smetanou jablkovýkoláč kynuté těsto expres kynuté těsto se zakysanou smetanou jablečný dort se zakysanou smetanou jablkovy kolac recept mřížkovy koláč florentyna jablka zakysaná smetana jablečný dort s krémem jablečný koláč se smetanou kynutý jablečný koláč jablečný koláč smetana jablečný smetanový koláč zakysana smetana jablka smetanový dort s jablky jablkovy kolac se zakysanou kynuté těsto ze zakysané smetany
Suroviny: mouka hladká, cukr, voda, olej, vejce, sůl, těsto kynuté, smetana ke šlehání, vejce, cukr, cukr vanilkový, šťáva citronová, moučka škrobová, skořice, jablko
Smetanový jablkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QlB
4 názory