Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hejk na smetaně se žampióny a pórkem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 10. 2009 10:11

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 614 kJ / 1 103 kcal
Bílkoviny125,22 g
Tuky63,23 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 741 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy8,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Blanka23

7. 5. 2010 10:07

Moc dobré, omáčka vyníkající, uplné bájo:-p:-8

Eliza Eliza

4. 10. 2009 13:52

Mirčo, děkuju :-). Já jsem to potom ještě trochu promíchala a zapékala v troubě, proto ty těstoviny. Zapečené je to chuťově lepší, ale pro fotku jsem raději volila podobu před zapečením...:-D

mirca75 mirca75

4. 10. 2009 10:36

Elizo:-)jsi šikulka;-).Jak na recept:-p,tak na přidání foteček;-):-D.Ryba vypadá velmi dobře:-p(dělám podobnou z file,bez česneku,jako směs),jen u nás by musela být jako příloha brambory:-p;-).Posílám ti boďku za krásnou mňamku a lákavé fotečky:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ryba hejk hejk ryba hejk filety recepty hejk na masle zapečený hejk ryba s porkem ryba heyk filety z hejka hejk filety recept ryby hejk recept na rybu hejk ryba se žampiony a porkem jak upravit rybu hejk hejk na žampionech hejk v troube heyk heyk ryba hejk-recept žampióny uprava ryby hejk

Suroviny: hejk, žampióny, pórek, smetana ke šlehání, česnek, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

Hejk na smetaně se žampióny a pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/voN0