Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lasagne s mletým masem

Zapékané lasagne s mletým masem a bešamelem jsou velmi oblíbené jídlo. Pláty lasagní se do pekáčku pokládají suché, nepředvařené. Jednotlivé vrstvy je nutné proložit dostatečným množstvím omáčky, aby se během pečení lasagne měly v čem "uvařit".

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

4. 10. 2009 19:23

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 385 kJ / 1 287 kcal
Bílkoviny147,68 g
Tuky38,94 g
Vláknina12,35 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 1,56 g
Sůl4,00 g
Sacharidy82,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Olča

8. 11. 2011 11:25

Autorce děkuji za skvělý recept.Lazaně byly moc dobré,je to náš další oblíbený recept.Pomalu by to rodina chtěla ob den.Recept není ani drahý,dělala jsem to k obědu pro čtyřčlenou rodinu(mám dospělé děti) a ještě trochu zbylo na večeři.Recept opravdu doporučuji.

Iriska Iriska

29. 6. 2011 14:41

Lazaně dělám se žampiony a nepředvařuju je. Stačí začít i končit bešamelem a dobře ho rozetřít. Bešamelem potřu ještě i během pečení. :yes::yes:+

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 6. 2011 11:02

Laču:jj,raděj nerýpat ani trochu:-(nejdříve asi pořádně čísti!!;-)Souhlasím s Cathleen ;-):yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 6. 2011 10:54

Laču: :-) autorka nejsem, ale suroviny na bešamel, a později i postup na ně, tam vidím.
Jak píšeš - nejdříve se zamyslet, pak až psát:yes:

Laču

29. 6. 2011 10:37

Musím si trochu rýpnout. V surovinách mi chybí bešamel a jiné ingredience!!! TO mě odrazuje od toho abych tento recept zkusil. Chtělo by to nejdříve se zamyslet a pak něco napsat ;-)

Jiřička

3. 3. 2011 14:27

Já lazagne dělám dost často a než je začnu skládat do pekáčku tak je na jiném pokaždé v jedné vrstvě zaleji vřelou vodou, chvilku nechám (asi 1 min.) a po zapečení jsou měkké a dobré.

Jana

3. 3. 2011 12:08

Okraje tvrde jak kamen, urcite predvarit!!!;-(;-(;-(

medis

21. 2. 2011 22:54

lazaně jsou výborný, autorce děkuji za návod, pěkně se podle něho vařilo. :-K
jen bazalkový pesto se mě nedělal... česnek jsem přimíchal do cibulky. a u bazalky, kterou máme se ženou rádi, jsem nasekal pár lístků a na závěr přidal do bešamelu. tenhle experiment se vyplatil, lazaně měli jemnou chuť po bazalce, byla příjemně cítit v každém kousku, moc jsme si pochutnali.

Kristyna

4. 2. 2011 23:20

O. lazaně.. nikdy jsem je nedělala... :D ale zítra udělám až na to že nemam syr pesto roso.. :D a rajčata.. :D hehe něco s toho snad bude.. možná tak laza.. :D :yes: držtre mi palce :) :-D

stakul stakul

4. 12. 2010 18:46

pro erips halóó recept je uveřejněn nad obrázkem už jej máš?:-)

Erips

4. 12. 2010 14:56

je tady nekde recept na ty lazaně ???

Tom

18. 3. 2010 14:09

Lazzáně jojo to je namka-DOPORUČUJU:-p

zizala zizala (moderátorka)

4. 3. 2010 14:18

Jaro, funguje, stačí dát opravdu dost omáčky a pořádně ji rozetřít ;-)

jara

4. 3. 2010 14:14

lazaně jsou výborné jak s mletým, tak zeleninou, špenátem či sýrové, nebo kombinace těchto variant. Jen nefunguje to, že se nemusí lazaně předvařit a mohou se dávat syrové - okraje bývají většinou tvrdé a nepoživatelné, raději vždy lehce předvařím.:-p

michsamant michsamant

28. 1. 2010 09:57

dakujem! :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: lazaně jak udělat dobré lasaně lasagne s mletým masem recept na lazane lazaně s bešamelem lásaně lazaně recept recept lazane recepty z lasane lazaně pro začátečníky recepty lazane recepty na lazane recept na lazaně výborné bešamel na lasaně bešamel na lasaně nejlepší lasaně lasaně s mletým masem lasaně recept originál recept na lazaně recepty lasaně

Suroviny: maso hovězí mleté, cibule, česnek, olej, rajče, paprika čerstvá zelená, pesto bazalkové, slanina anglická, sýr, mléko, mouka hladká, máslo, květ muškátový, sůl, těstoviny lasagne, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Lasagne s mletým masem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrBE