Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí směs se zeleninou z woku

Skvělá kuřecí směs se zeleninou z pánve - woku se skvěle hodí jako oběd, který vás zasytí. Maso získá pikantní chuť díky naložení v marinádě. Na této křupavé směsi si nejlépe pochutnáte s rýží.

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min Bez doby odležení masa

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava, Bez doby odležení masa)

10. 10. 2009 08:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 347 kJ / 1 517 kcal
Bílkoviny292,43 g
Tuky12,43 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 674 mg
Sodík 3,92 g
Sůl9,90 g
Sacharidy53,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nenecháváme na ohni moc dlouho, aby nám zelenina příliš nezměkla. Měla by zůstat krásně křupavá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

skopek skopek

10. 10. 2021 12:50

Výborné.

casino casino

23. 6. 2015 14:00

Merylas:
Koření pěti vůní:
Smísíme po jednom dílu tlučeného (mletého) koření: fagary (sečuánský pepř), skořice, badyánu, fenyklu, hřebíčku

Ivana79 Ivana79

23. 6. 2015 13:19

Naprosto vynikajúce :-p:-K:yes:

mirca75 mirca75

18. 9. 2010 08:21

Jahodo:-), děkuju za vyzkoušení i fotečku;-). Zrovna včera jsem dělala tuto směs znovu (z vepřového) a i u nás dostaly nudle přednost - na žádost dětí;-).

jahoda jahoda

16. 9. 2010 21:41

Bylo to výborné, ve Woku dělám zeleninu ráda i někdy bez masa. Místo rýže jsem zvolila rýžové nudle. Dovolím si fotku:-p:-K:yes:10

Lusinda79

11. 10. 2009 22:39

Elizo zkus použít jako formu plechovku otevřenou z obou stran, např. od rajského protlaku.Jde to báječně, někdo používá i trubky z potřeb pro kutily, mimochodem ty plechovky prý používají i na steaky, díky teplu z plechu se pečou rovnoměrně a drží tvar.

Jenda1 Jenda1

11. 10. 2009 19:54

Miruš, další z tvých voňavých:-p:-p a barevných receptů. Posílám osmý bodík;-). :-!:-D:yes::yes::yes:

mirca75 mirca75

11. 10. 2009 09:45

Elizo:-)to si vezmeš vteřinové lepidlo a lepíš zrníčko po zrníčku do požadovaného tvaru;-):-D:-D.Ba ne-dělám v plastovém kelímku,abych mohla hodně pěchovat-skla se bojím aby neprasklo-předtím ho vypláchnu studenou vodou a pokud nemám rýži dost "omaštěnou",tak kelímek vytřu olejem;-).Ale pokud modeluješ ručně,tak klobou dolů,s tou rýží to je asi pěkná piplačka;-).
Všem moc děkuji za pochvaly:-).

Eliza Eliza

11. 10. 2009 09:36

Mirčo, jak se dělá taková věžička z rýže :-O? Tedy pokud to není výrobní tajemství... Předpokládám, že formou je sklínka, ale mně se rozpadne i kopeček z naběračky...:-( a pak ho kvůli fotce modeluji ručně :-D:-D.

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 10. 2009 08:49

Miruš, děkuji za vyčerpávající odpověď:-* Normálně mi to koření nějak uniklo, nikdy jsem si ho v regále nevšimla:-8 Je fakt, že čínu zas až tak moc nedělám a když jo, tak používám jen takové to základní koření;-)Ď.:-*

mirca75 mirca75

11. 10. 2009 08:36

Merylas:-)tohle koření se myslím prodává v každém větším obchodě-u nás ho mají i ve měste v malých potravinách;-).Posílám jeho fotečku a složení http://www.svetkoreni.cz/cz/nabidka/koreni-avokado...-ale není jen od Avokáda,vyrábí ho víc firem;-).
Koření je původem z Číny a je hodně aromatické jak na vůni,tak chuť.Používá se ho vždy jen špetka a ono se další úpravou(vařením) i časem nakládání krásně rozvine a jídlo pak příjemně voní:-*.Ale nesmí se to s ním přehnat.Je lepší vyzkoušet na pár jídlech(od špetky k více),kolik koření vyhovuje našim chuťovým buňkám:-p;-).

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 10. 2009 08:22

Miruš, moc hezký recept, krásně naservírováno, nádherné fotky:yes: Jen bych se chtěla zeptat na to koření pěti vůní, protože nějak nevím....:-8

cathleen cathleen (moderátorka)

10. 10. 2009 19:26

Miri, chutně vypadající recept a překrásné fotky!:-):yes:

Jana Pá

10. 10. 2009 19:22

:-O:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 10. 2009 14:31

:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí čína se zeleninou kuřecí čína cina z kureciho masa se zeleninou čína s kuřecího masa a zeleninou výborná kuřecí čína kuřecí směs se zeleninou čína z kuřecího masa a zeleninou směs na čínu čína z kuřecího masa kureci cina recept čína z kuřecího masa s zeleninou recept na kuřecí čínu se zeleninou kuřecí směs na čínu čína se zeleninou čína recept recepty masová směs čína čina s kuřecího a vepřoveho kureci smes kuřecí směs s rýží recepty čína

Suroviny: prsa kuřecí, sojová omáčka světlá, omáčka worcesterová, med tekutý, víno bílé, česnek, zázvor čerstvý, koření pěti vůní, sůl, solamyl, bílek, mrkev, zelí bílé, cuketa, paprika čerstvá červená, pórek, vývar masový, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí směs se zeleninou z woku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yr1P