Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 10. 2009 21:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 254 kJ / 1 973 kcal
Bílkoviny111,25 g
Tuky80,68 g
Vláknina9,21 g
Cholesterol 856 mg
Sodík 404 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy196,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dzungila

13. 10. 2009 23:02

Eli, taky jsem přispěchala s bodem.:yes: Koření neznám, ale popátrám po něm určitě. Taky už mi přijdou klasicky zapečená jídla tak trochu nudná, takže díky za lákavou inspiraci!

Eliza Eliza

13. 10. 2009 21:48

Téda, tolik chvály a bodů jsem ani nečekala...:-8 Trochu z těch pochval pomyslně posílám firmě Kotányi jejich směsi :-K. Není to koření, ale skutečně směs, která se rozmíchá se šlehačkou a vejci...výborně ochucená...:-p
Ale máte pravdu, podle mě je to zatím jeden z nejlepších a nejchutnějších způsobů konzumace zbylého pečeného masíčka...:-)
Děkuju moc za komentíky a body...:-K

Jenda1 Jenda1

13. 10. 2009 20:36

Eli, já nevím, co bych dodal, vše bylo napsáno:-);-). Posílám devátý bodík. :-!:-)):yes::yes::-K

HankaPu HankaPu

13. 10. 2009 20:11

Eli, hned bych si dala, vypadá to moc pěkně, dávám ti 7. bodíka, někdo ti určitě zapomněl toho bodíka dát:-( ++

džango

13. 10. 2009 15:52

Právě jsem koření přinesl z Kauflandu. ;-)

spagetka spagetka

13. 10. 2009 15:47

Papričko, v Albertu ho měli, ale pozor - Kotanyi asi předělává nabídku (aspoň v Jablonci), protože od minulého týdne je konkrétně u nás výprodej této firmy a je tam poloprázdno, prý obnovují nabídku. Jinak jsem tuhle firmu dost hojně viděla v Intersparu, v Penny a v Tescu.

Paprika Paprika

13. 10. 2009 15:42

Místo oběda (stejně mám ovocný den;-)) jsem šla do hypermarketu Albert, ale toto koření tam neměli. Měli pouze směs na americké brambory od Avokada.:-(;-( Kde ho kupujete ???

ivulinka ivulinka

13. 10. 2009 15:16

Jen co jsem mrkla na titulní stranu, tak jsem si řekla, že tento recept a tato fotka je od Elizy. Fakt že jo. Ale k tomu koření, už jsem měla tu čest toto koření na francouzské brambory vyzkoušet a je fakt, že jídlo dostalo úplně jinou, lepší chuť. Zrovna zítra se ho chystám koupit. Eli, opět jsi nezklamala.:yes:

Gabina

13. 10. 2009 14:45

pipre pipre

13. 10. 2009 11:10

Také podobně zpracovávám zbytky z kuřete nebo jakéhokoli jiného pečeného masa. Buď je zapékám s rýží, bramborem nebo těstovinami. Když se dobře ochutí, jako napřiklad takto, tak to je mňamka :-):yes:6.

Paprika Paprika

13. 10. 2009 11:09

Toto koření neznám, musím se po něm podívat. Elizo - nááádhera jako vždy :yes::yes: +;-)
Elizo a Výbušná - můj muž měl z francouzkých brambor podobnou fóbii - to dělají ty školní jídelny :no::-//, ale musím ho pochválit, už je to lepší. Malými fíglíky ho k těmto jídlům přibližuji.:-D;-) Ještě vyzkouším tohle koření a uvidíme.:-)

Eliza Eliza

12. 10. 2009 23:15

Děkuji za komentáře :-K, holky - ta směs od Kotányi je velmi podstatná, udělá takovou jemně sýrovou příchuť celého pokrmu :-p. Bez ní by to nebylo ono, tak pokud budete zkoušet, nevynechte ji. :-)
Tím se dostávám k tomu, co jsem chtěla napsat Výbušné - stejný poměr k zapékaným jídlům jako tvůj muž měl i můj syn, dokud neochutnal zapečeninu s Kotányi směsí (tuším, že tenkrát to byly brambory se slaninou) a pak si ji dokonce vyžádal, když přivedl kamarády na večeři...;-) Nějak jsem pochopila, že žiješ mimo Čechy-Slovensko, takže nevím, jestli j u vás v běžném sortimentu, ale snad ano...
Všem tuto směs doporučuji, pokud ji vidím (nebývá na pultech zas tak často), kupuji ji raději do zásoby, hodí se právě pro výše uvedené příležitosti...:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 10. 2009 22:58

Jo, ty si fakt umíš s jídlem pohrát;-):yes:

Jikotka Jikotka

12. 10. 2009 22:51

Inspirace na zítřek...vypadá to moc jedle...:-p:-p:-p:yes::-D

vybusna vybusna

12. 10. 2009 21:36

eliza mi tu vkladame recepty v poslednej dobe, tak ako keby sme sa dohodli na rovnakom termine...vsimla si si to???;-) prekrasna fotka...skoda, ze moj muz uplne odmieta cokolvek, co by malo len naznak francuzskych zemiako, a zalievanej smotany...ide ma z neho trafit. a tebe +

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: co s pečeným kuřetem co se zbytky pečeného kuřete zbytky pečeného kuřete zbytky kuřete zbytky pečeného masa flíčky zbytky kuřecího masa co s pečeným masem co se zbytkem kuřete zbytky pečeného kuřecího masa - co s tím co se zbytkem pečeného kuřete zbytek peceného kurete pokrmy z pečeného kuřete co se zbytky kuřete co se zbytky pečeného masa co z pečeného kuřete zbytek pečeného masa recepty z pečeného masa recepty z pečeného kuřete recepty z pečeneho kuřecího masa

Suroviny: maso kuřecí, flíčky, cibulka zelená, česnek, koření francouzské brambory, vejce, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rRQK