Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní krkovička se smetanovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 10. 2009 18:54

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 401 kJ / 574 kcal
Bílkoviny4,06 g
Tuky31,42 g
Vláknina3,41 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy67,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud bychom chtěli pokrmu přidat slavnostnější akcent, poklademe maso na posledních 3-5 minut pečení plátky hermelínu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tara23

19. 7. 2023 15:23

dneska opět k obědu, moc nám chutná.
Tentokrát jsem stačila i vyfotit

tara23

1. 7. 2023 19:07

dnes jsem krkovičku vařila k večeři pro návštěvu. Nakonec jsem dala i ty plátky hermelínu. Všem sedělaly boule za ušima a moc chválili. Musela jsem jim vytisknout recept. opravdu už dlouho jsem si tak nepochutnala. <3:-K
Určitě jsem nevařila naposled

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 9. 2010 21:06

:-p+18:yes::yes:

Eliza Eliza

5. 9. 2010 21:21

Vietnamko, já si tam sójovku představit nedovedu, ale pokud vám to tak chutná, tak proč ne. Moje maminka dává sójovku snad do všeho, co potřebuje nějak dochutit a tak se mi trochu přejedla...;-) Tady zvláštní nahořklo-sladkou příchuť obstarává to holandské kakao. Se ztuhnutím vychladlé omáčky zkušenost nemám, vždy jsme ji jedli teplou. Ale ani to si nedovedu představit, med mi nikdy v marinádě ani omáčkové směsi neztuhl, ani po vychladnutí...Tak nevím, čím to. Ale hlavně, že chutnalo, to je důležité. ;-):-K

vietnamka

5. 9. 2010 21:09

Urobila som to. Nie je to zle, najma ked som tam pridala sojovu omacku. Neviem, mozno som prilis zvyknuta na kombinaciu med-sojova omacka, ale mne to bez tej sojovky nemalo smrnc. Tiez by som tam dala este trosku viac smotany, po vychladnuti ten med stuhne a omacka ma konzistenciu podobnu oskrabkom z hrnca po vareni pudingu . Ale inak naozaj dobre, pochutili sme si.

Pajaja

28. 4. 2010 15:22

Moc hezky vypadající recept, určitě i dobře chutná. Dávám si ho k oblíbeným a určitě brzy vyzkouším. Jsem tu krátce a zatím jsem spíš hledala novou inspiraci, ale určitě brzy přidám i svoje výtvory. . . :-)

Ivana79 Ivana79

29. 12. 2009 10:20

Ukladám,vyzerá to nádherne:yes:

Gabina

27. 11. 2009 14:26

Elizo, moc dobré :yes: Syn se ptal, co to je za zvláštní chuť :-)) tak jsem mu pak prozradila ingredience :yes: Chutnalo všem, podlila jsem trochu víc, aby bylo více omáčky a podávala s rýží. Přidávám fotečku

Handula

26. 11. 2009 17:40

Tak tohle si ukládám taky a určitě v brzké době vyzkouším. Vypadá to moc zajímavě a tak se už těším.:-)):yes:

Eliza Eliza

26. 11. 2009 13:15

Jejda, Evičko, koukám, že jsi sem přidala obrázek a já si ho ani nevšimla...:-8
Tak dodatečně děkuju :-K. Jsem ráda, že jste si pochutnali (i když už je to víc než měsíc...:-* ).

Levik Levik

19. 10. 2009 12:30

Eliza krkovička byla u nás v sobotu a byla to mňamka:-p:-p zařazuji do oblíbených a bude u nás často:-K recepty jsem už rozdala po rodině.:yes::yes:Zdovolením,jsem přidala obrázek;-)

Eliza Eliza

15. 10. 2009 18:26

Děkuji za body a těším se, až někdo vyzkoušíte :-).
Evičko, já vím... Odkládám, buď nemám čas a nebo odvahu (to víc). Odepíšu ti, až budu mít chvilku.

Levik Levik

15. 10. 2009 18:03

Eliza ty zoubky neodkládej;-);-):-K

Lusinda79

15. 10. 2009 16:00

Krásný recept, chilli a kakao je dnes už ne úplně neznámá kombinace.Eliz jednoduché, chutné a téměř bez práce-určitě zkusímběhem víkendu.:yes:Bodík letí:yes:

Teta Lena

15. 10. 2009 09:49

Zajímavé stojí to za vyzkoušení.Mám ráda různé kombinace které by někdo řekl,že nejdou k sobě,ale ve výsledku je to výborná věc.;-):-p Nejsem příznivcem vaření jak se říká na jedno kopyto bez fantazie a proto posílám také bod.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice nejlepší recepty krkovice s rýží nejlepší recepty krkovička s rýží krkovice s rýží vepřová krkovice s omáčkou pikantni krkovicka krkovička recepty krkovicka na medu recepty z krkovice veprova krkovicka s omackou nejlepší recepty z krkovice pikantní krkovice vepřová krkovice s rýží krkovice recepty veprove maso se smetanovou omackou pikantni veprova krkovice vepřova krkovicka s rýží recepty na sobotu krkovička s rýží recepty krkovička recept

Suroviny: krkovice vepřová, smetana ke šlehání, voda, mouka hladká, med, kakao, koření oregáno sušené, chilli, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Pikantní krkovička se smetanovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/APjO