Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarské zelí v římském hrnci

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 11. 2009 19:59

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 826 kJ / 4 739 kcal
Bílkoviny353,96 g
Tuky259,18 g
Vláknina59,05 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 26,59 g
Sůl65,06 g
Sacharidy219,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na tanieri každý dostane kapustu, plnený list, kúsok údeného aj klobásy, slaniny. Prelievame hustou kyslou smotanou. Chutí k tomu mäkký biely maďarský chlieb.

Je to trochu časovo náročná príprava, ale stojí za námahu, hlavne, ak si chceme niekoho uctiť (podmienka je ale zdravé trávenie...) A že toto jedlo je najlepšie na druhý deň, to vám nemusím hovoriť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Maruska

30. 12. 2009 16:36

nase dceruska xD si mylela ze to sme privezli z Madarska vy te my sme tam byli o prazdninách no pros to byla takova sranda ze sme se popadaly za brycha!:-Oto cumite co nestacili byste se divit!:-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!

Eliza Eliza

29. 12. 2009 17:45

Mirčo, ty fotografie jsou jak do časopisu!!! :yes:
A jídlo neméně krásné, také jsem ho chtěla uvařit, ale zdálo se mi nějak složité...:-8 Ale jak je vidět, stojí to za to :-p...

magdalenka magdalenka

29. 12. 2009 17:10

Taká žabulka mladá šikovná...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2009 16:30

Magdalenko, ale to máš krásný recept s krásnou fotografií! Ta Mirka je bombič, co?;-)

mirca75 mirca75

29. 12. 2009 15:57

Magdalenko:-)já tu ještě statečně bojuji s fotkami a ty už víš co jsme měli k obědu;-):-D.Bylo to opravdu výborné:-p-hodně syté!-ale všichni strávníci se shodli na slově vynikající:-p:-p.Udělala jsem jen malinkou změnu-zakysanku jsem nedávala až nahoru,ale promíchala jsem jí s tím vínem na podlití a přidala jsem špetku ml.papriky pro barvu.Jinak bych do mých strávníků tu zakysanku nedostala:-(.No a pro nás to bylo letos poslední jídlo které bylo takto syté-tedy ještě mi tu jeden oběd pro všechny zbyl:-8-tak až potom nastoupí dietka;-).Omlouvám se,že nejsou fotky nejlepší,ale já měla dneska u nandavání nějaký fofr:-(.Boďka č.6 je tvá a já nechávám v rodinných oblíbených:-).

magdalenka magdalenka

29. 12. 2009 15:35

Teda Mirka, vy ste sa teda mali! Úprimne závidím! T.č. varím jednoduchšie a "zdravšie", takéto zelí sme v tomto roku snáď ani nemali...:-(

magdalenka magdalenka

7. 11. 2009 09:35

Myslím si, že toto je taká medzinárodná klasika - Rakúsko-Uhorsko - ja som ovplyvnená hlavne tým Maďarskom. Všetkých vás zdravím a želám pekný víkend.

mirca75 mirca75

7. 11. 2009 00:05

Magdalenko:-)recept vypadá móóć pěkně:-p i když trošku kaloricky;-):-D.Něco podobného dělám-ovšem bez uzeného masa a klobásky(já hloupá:-p) a zakysanku dávám chvíli před koncem pečení přímo do pekáčku(klasického) k závitkům:-p.A protože přibližně vím,jak tvá dobrůtka chutná a tak mohu s čistým svědomím poslat boďku č.5 a rcp.si ráda ukládám;-).
Papričko:-)až budu realizovat,tak písnu-můžeš se stavit:-p;-).Báro:-)tebe samozřejmě zvu taky,ale nejsem si jistá,jestli se ti do té dálky bude chtít;-):-D.Jo a Magdalenko,u nás jistě do druhého dne nevydrží:-S:-D:-D.

bara.it bara.it

6. 11. 2009 23:31

Papricko jsme na tom v rodine podobne.:-SJa ale zeli rada a moc a proto posilam bodik:yes:

Paprika Paprika

6. 11. 2009 21:09

Asi bych to u nás jedla jen já:-(. Už jsem jak Výbušná - jak je někde kyselé zelí, tak slintám:-p a zbytek rodiny se šklebí:-S:-//. Kdyby mně na to někdo pozval, tak zblajnu půl římského hrnce, ale dělat to jen kvůli sobě se mi moc nechce.:-(
Magdalenko - tobě posílám velký bodík, protože tu slintám, i když jsem právě dojedla.:-D:-D :yes::yes: ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maďarské recepty řimské zelí římský hrnec recepty maďarské jídla zelí v římském hrnci hrnec na nakládaní zelí hrnec na ryzu madarske plnene zeli vepřové závitky v římském hrnci madarske klobasy madarská jídla recepty pro rimsky hrnec hrnec na zelí uzené maso zelí madarský recept uzené se zelí v římském hrnci jedlo z jednoho hrnca domácí maďarské klobásy nakládání zelí recept do hrnce maso na zelí v římském hrnci madarske maso v zeli

Suroviny: zelí kysané, maso mleté mix, rýže, vejce, listy zelné, sůl, pepř, cibule, česnek, maso uzené, klobása uzená, víno, slanina uzená, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Maďarské zelí v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81M5