Čína- sojovka

Lufka Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Ostatní 5 názorů

43
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Suroviny

1 balíček sójového masa
3 rajčata
Nyní v akci
2 čerstvé papriky
Nyní v akci
rajský protlak nebo kečup
koření čína
grilovací koření
koření na kuře
pepř
sůl
sójová omáčka
masox
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Sóju vaříme v osolené vodě 15-20 minut.

  2. Poté vyndáme a nakrájíme na kostičky, HODNĚ okořeníme.

  3. Na oleji uděláme nakrájenou zeleninu, přidáme sóju, polijeme protlakem nebo kečupem, sójovkou a zase hodně okořeníme.

  4. Chvilku vaříme na pánviččce. Podáváme s chlebem nebo špagetami.

Poznámka

Přeji dobrou chuť

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Čína- sojovka

  • mirca75 mirca75

    Ijušo:-),u tebe bych chtěla být přihlášená na stravu;-):-D.Parádička parádní a jistě i moc chutná:-p:-p.

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Doplňuji fotku, neboť patřím k příznivcům sojového masa.

    Recept jsem mírně upravila - při přípravě zeleniny jsem použila půlku cibule a 1 stroužek česneku, které jsem nechala jemně rozvonět na kapce oliv. oleje, poté jsem přidala papriky, rajské, koření a nakonec soj. maso. Provařila cca 5 minut.
    Doporučuji jakékoliv pokrmy ze soj. masa připravovat den předem a tak dát šanci soj. masu "nasát" chuť koření, omáčky ...

    Směs jsem podávala s těstovinami Panzani Express - myslím, že když už chceme jísti zdravě - ony těstoviny k tomuto pokrmu patří - mají díky složení a rychlému vaření nízký glykemický index ;-) Kečup bych příště použila bez cukru - bylo by to pak to pravé ořechové;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja

    Sóju mám veľmi rada a robím z nej od šalátov cez polievky až po fašírky všetko, ale texturátom neviem prísť na chuť.

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Ja namočené sójové mäso varím vo vode so sójovkou a koreninami, až potom s ním narábam ako s mäsom...

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Není to špatné. Já, pokud dělám čínu se sojového masa, tak ji "nakládám" aspoň na noc s játry. Játra pustí šťávu i do té soji a nemá to chybu. Je to téměř k nerozeznání od masa;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo