Čína- sojovka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 245 kJ / 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,52 g |
Tuky | 3,56 g |
Vláknina | 25,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2009 14:50
Ijušo,u tebe bych chtěla být přihlášená na stravu.Parádička parádní a jistě i moc chutná.
14. 12. 2009 10:03
Doplňuji fotku, neboť patřím k příznivcům sojového masa.
Recept jsem mírně upravila - při přípravě zeleniny jsem použila půlku cibule a 1 stroužek česneku, které jsem nechala jemně rozvonět na kapce oliv. oleje, poté jsem přidala papriky, rajské, koření a nakonec soj. maso. Provařila cca 5 minut.
Doporučuji jakékoliv pokrmy ze soj. masa připravovat den předem a tak dát šanci soj. masu "nasát" chuť koření, omáčky ...
Směs jsem podávala s těstovinami Panzani Express - myslím, že když už chceme jísti zdravě - ony těstoviny k tomuto pokrmu patří - mají díky složení a rychlému vaření nízký glykemický index Kečup bych příště použila bez cukru - bylo by to pak to pravé ořechové
Recept jsem mírně upravila - při přípravě zeleniny jsem použila půlku cibule a 1 stroužek česneku, které jsem nechala jemně rozvonět na kapce oliv. oleje, poté jsem přidala papriky, rajské, koření a nakonec soj. maso. Provařila cca 5 minut.
Doporučuji jakékoliv pokrmy ze soj. masa připravovat den předem a tak dát šanci soj. masu "nasát" chuť koření, omáčky ...
Směs jsem podávala s těstovinami Panzani Express - myslím, že když už chceme jísti zdravě - ony těstoviny k tomuto pokrmu patří - mají díky složení a rychlému vaření nízký glykemický index Kečup bych příště použila bez cukru - bylo by to pak to pravé ořechové
15. 11. 2009 19:40
Sóju mám veľmi rada a robím z nej od šalátov cez polievky až po fašírky všetko, ale texturátom neviem prísť na chuť.
15. 11. 2009 19:38
Ja namočené sójové mäso varím vo vode so sójovkou a koreninami, až potom s ním narábam ako s mäsom...
15. 11. 2009 14:41
Není to špatné. Já, pokud dělám čínu se sojového masa, tak ji "nakládám" aspoň na noc s játry. Játra pustí šťávu i do té soji a nemá to chybu. Je to téměř k nerozeznání od masa
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 4 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 10 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 56 minutami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 1 hodinou
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 1 hodinou
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jak se vaří v Číně a kde při vaření po čínsku děláme chyby
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Další recepty
Tématické fráze: čína recept koření na čínu složení pravá čína recept vaříme čínu pravá čína čína recepty recept čína recepty ze soji recept na pravou čínu koření na čínu recept šťáva na čínu vařime čínu recepty recepty kuře čína recept prava cina složení koření na čínu vaříme ze soji složení koření na čínu sója jako čína recepty čína čína ze sojového masa
Suroviny: maso sojové, rajče, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, koření čína, koření grilovací, koření na kuře, pepř, sůl, omáčka sojová, masox
Čína- sojovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnNM
5 názorů