Drůbeží tlačenka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 20 014 kJ / 4 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 555,52 g |
Tuky | 261,52 g |
Vláknina | 5,90 g |
Cholesterol | 6,23 g |
Sodík | 14,21 g |
Sůl | 33,90 g |
Sacharidy | 48,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tlačenka ze zbytků proto, že hodně používám drůbeží maso (kuřecí čtvrtky), nakupuju ve velkém a polovinu vykostím o stáhnu z kůže. Tak 10kg měsíčně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2010 18:52
Blecho, uz jsem tu na par rypalu narazila a ty jsi jedna z nich! Ja kdyz varim, tak potrebuju mit v postupu i jak dlouho nechat varit vodu Jsou proste mezi nami amateri, kteri byt radi vari, tak jim to moc nejde, a ja jsem jedna z nich. Jurajdo, nic si z toho nedelejte, krasna tlacenka, zkusim!! Bodicek leti a blechu jsem zaslapla!
9. 12. 2009 14:29
Yvetko - krásná tlačenka v řezu
4. 12. 2009 12:02
Ďakujem za receptík, mňa by to nenapadlo, takto zúžitkovať kuracie kože (ja z nich robím "držkovú"). Sporadicky doma robievam klasickú bravčovú tlačenku - pridávam aj cesnak, takže aj sem by som dala. Ale táto musí byť veľmi zaujímavá, určite vyskúšam! +
4. 12. 2009 11:28
Jurajdo, výborný tip, taky kuřecí čtvrtky nebo půlky nakupuuju ve velkém, stahuju kůže... teď je použiju takto, netušila jsem, že to jde.
Myslím, že o tomhle tento web je, dávat sem své nápady a určitě se najde víc lidí, kteří to využijou
Myslím, že o tomhle tento web je, dávat sem své nápady a určitě se najde víc lidí, kteří to využijou
4. 12. 2009 10:52
Pane Jurajdo, to nemá cenu se zbytečně dohadovat.
Nashledanou.
Nashledanou.
4. 12. 2009 10:44
Pane Blecha, toto není stránka pro profesionální kuře, ale také pro začínající, kteří se učí vařit a neví jak nato. Třeba pro dvacetileté
4. 12. 2009 10:30
No samozřejmě, nejsem idiot,játra i kůže se dávají do klasických vepřových tlačenek.Zrovna tak se kůže dávají i do sulcu(huspeniny), někdo dává mleté někdo krájené,já je dávám napůl.
Doufám,že Vám vysvětlení stačí,ještě se mne můžete zaptat proč se tam ty kůže dávají.K vůli ztuhnutí.
S pozdravem
Blecha
Doufám,že Vám vysvětlení stačí,ještě se mne můžete zaptat proč se tam ty kůže dávají.K vůli ztuhnutí.
S pozdravem
Blecha
4. 12. 2009 10:24
Pane Blecha, zkuste se zaregistrovat a poslat svůj vlastní recept. Pak možná vaše diskuze bude mít význam. Kdybych změnil jen druh masa, třeba z kočky, stejně by jste nevěděl co s tím máte dělat.
4. 12. 2009 10:17
Není. je to úplně jiná příprava. věděl by ste co s těmi vepřovými kůžemi a drůbežími játry máte dělat?
4. 12. 2009 10:01
Pane Jurajdo, vždyť je to to samé jak Vaše Chutná tlačenka, jen je tam jiné maso.
Doufám,že nebudete zítra prezentovat tlačenku z klokaního masa nebo z jiného.
Takovéhle recepty jsou zbytečné.Stačí napsat jedenzákladní a přidat seznam záměn.
S pozdravem Blecha z Frenštátu
Doufám,že nebudete zítra prezentovat tlačenku z klokaního masa nebo z jiného.
Takovéhle recepty jsou zbytečné.Stačí napsat jedenzákladní a přidat seznam záměn.
S pozdravem Blecha z Frenštátu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 7 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 17 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 4 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 5 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 6 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí tlačenka krůtí tlačenka krůtí tlačenka recept kuřecí tlačenka recept tlačenka recept tlačenka tlačenka ze slepice kuřecí tlačenka klasická recept recept krutí tlačenka tlačenka kuřecí tlacenka z drubeziho masa recept na krůtí tlačenku drůbeží kůže recept kuřecí tlačenka tlacenka z kurete drůbeží tlačenka-recept drubezitlacenka recepty kureci tlacenka hydinova tlacenka drubeží huspenina
Suroviny: maso drůbeží, vejce, vejce, kabanos, pepř, sůl, majoránka, kmín drcený, koření grilovací, vegeta, játra drůbeží, kůže vepřová
Drůbeží tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XVO
10 názorů