Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jitrnice

Jitrnice je populární i tradiční jídlo, které přináší domácí zabijačky i průmyslové masny. Můžete si jej připravit doma přesně takové, jaké milujete vy i vaše rodina. Už přemýšlíte, s čím si ji dáte?

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 25 min

75 min (50 min příprava + 25 min tepelná úprava)

5. 12. 2009 08:20

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sunshine

2. 6. 2023 18:14

pavlikjiri: Přesně tak, jinak je to jak bláto :-8

pavelk pavelk

20. 10. 2020 13:12

pavlikjiri: Já nedávám nic prachobyčejného ani psu.:-D

casino casino

20. 10. 2020 12:45

pavlikjiri:
No, je to podle regionu...
...u nás by vás hnali oba dva! :-D

pavlikjiri

20. 10. 2020 12:37

Kvalitní řezník by Vás s rohlíky hnal. Do jitrnic se peče prachobyčejná neochucená buchta.

pavelk pavelk

2. 10. 2019 07:37

Miro: Pleteš si něco z mozkem. Já dělal jitrnice a ne jelita!:-O

Miro

21. 1. 2018 13:49

Zdravim Vas kuchari,vepřová hlava koleno nožky vepřová kůže (malé množství) syrová vepřová játra trochu vývaru (polévky) ////////___den staré rohlíky____///////___ sůl pepř majoránka česnek,namiesto rohlickov dajte jacmennne uvarene krupy+krv odobrata od svini.a esce chutniejse su z Pohankov+krv,Ne stare suche rozky.ostatne ingrediecje su dobre.Koleno nozky a kuze,sa dava do aspiku-studeniny-chuspeniny,prajem dobru chut,

Milan P.

25. 2. 2017 22:59

Tento recept-postup vaření a vše , je podle mého gusta. Takto jsme to dělávali. Ještě jsme otočili špejlí jestli se střívko uvařilo.Znalci znají.
Zdravím . Milan P.

pavelk pavelk

23. 10. 2015 22:12

Jednoduchá výroba jitrníček je na www.youtube.com/watch?v=MdFdGppAw54&feature=youtu.be

pavelk pavelk

23. 10. 2015 22:10

parisse:Ano, dá se nahradit. Třeba bůčkem, který je málo
prostlý nebo podbrušnicí, která je v místě bradavek, ale tu používám k výrobě paštiky.

pavelk pavelk

23. 10. 2015 22:07

parisse:Maso v okolí vpichu je díra v okolí místa, kde se čuník vykrvuje a je od krve.

parisse

23. 10. 2015 21:13

parisse: a dá se hlava něčím nahradit?

parisse

23. 10. 2015 21:11

co je prosím maso okolí vpichu

parisse

23. 10. 2015 21:11

co je prosím maso okolí vpichu?

Kadlik Kadlik

6. 10. 2015 09:38

ano, tohle jsou správné jitrnice!!! V pátek na ně jdu... Pomalu sháním maso, a těším se jak malý kluk!:-))

max

3. 6. 2014 21:25

nadhera:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jitrnice recept jitrnice výroba jitrnic recept na jitrnice jitrnice, jelito recept pečené jelito recept jitrnice pečení jelit jak se dělají jitrnice příprava jitrnice jitrnice a jelita recept pečená jitrnice jitrnice výroba peceni jelita pečená jelita vyroba jelit pečení jitrnic pečené jitrnice a jelita příprava jitrnic jitrnice a jelita

Suroviny: hlava vepřová, koleno vepřové, nožička vepřová, kůže vepřová, játra vepřová, vývar masový, sůl, pepř, majoránka, česnek

TopRecepty.cz

Jitrnice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mO0R